32- godišnji maldić iz Vranja, Goran Stojanović je više od dvije godine radio u Kataru, na postavljanju konstrukcija reklamnih panela. On tada nije ni slutio da će se tak put završiti s tim daće on u Ktarau da pronađe ljubav svog života i da će se sa njom vratiti u svoju rodnu zemlju. Kako je Goran i sam priznao, jedno večer ” za oko mu je zapala Filipinka Ešli”. Nakon osam mjeseci njihova ljubav je krunisana na najljepši mogući način, brakom. Ovaj Vranjac je otkrio kako je upoznao svoju sadašnju suprugu.

Goran Stojanović, Filipinka, Ešli

– Radio sam u Kataru, i ona je isto bila tamo. Izašao sam sa drugarima na piće i video nju. Tada smo se upoznali, to je bilo u Dohi, a potom smo izgubili svaki kontakt. Nisam je video mesec dana, a sećam se da mi je bila jako lepa. Sedela je sa drugaricama, a samo sam nju primetio. Pokušavao sam da je nađem i uspeo sam. Našao sam neku grupu u kojoj su svi koji tamo rade, tako sam došao do nje i pozvao je. Stupili smo u kontakt i kratko se dopisivali, a potom i venčali – priča Goran.

 

Nakon samo osam mjeseci svoje ljubavne veze, oni su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom.

 

– Nama je veza išla sjajno, i odlučili smo da se venčamo. Došli smo u Srbiju i venčali se nakon osam meseci, sada planiramo i veliku svadbu, samo što čekamo sve papire.

Goran Stojanović, Filipinka, Ešli
Ova slatka Filipinka Ešli se snajno snašla u našoj zemlji, voli Srbiju, a i mještani Vranja su je lijepo prihvatili. Kako je i sama piznala ona je sada srpska snajka.

 

– Ešli je ovde super, moja porodica ju je prihvatila istog trenutka, kao i mene njena. Bio sam tamo i upoznao ih. Ljudima iz Vranja je bilo malo čudno kada je vide, ali su je jako brzo prihvatili. Kažem vam, sada planiramo veliko venčanje, a dalje kako Bog kaže – priča Goran.

Goran iz Vranja oženio Filipinku Ešli
– Ešli voli našu kuhinju, naša i njihova je jako slična. Obožava da jede pitu sa spanaćem, a mojoj majci, njenoj svekrvi, stalno sprema suši, to voli. Inače kuva ta njihova jela, ali naša ne zna baš najbolje, polako se trudi da nauči.

 

Kako je Goran rekao, Ešli je pored svega uspjela da prevaziđe i jezičke barijere. Ona je osnovvne stvari jako brzo naučila i sada nastavlja prema nekim složenijim rečenicama i gramatici, i to sve pod “vranjski”.

Preporučujemo