Slavljeni glumac Patrik Stjuart, koji broji 83 godine, sinoć je zajedno sa svojom suprugom Sani, koja je čak 39 godina mlađa od njega, zablistao na otvaranju nove sezone Metropolitan opereske kuće u Njujorku. Ovaj holivudski veteran je odabrao klasično crno odelo, belu košulju i crnu leptir-mašnu, a moramo priznati da se zaista izvanredno drži, posebno ako uzmemo u obzir da je u devetoj deceniji svog života.

Zar ne iznenađuje činjenica da između Patrika i njegove supruge Sani Ozel, koja ima 44 godine, postoji gotovo punih četrdeset godina razlike! Sani je zablistala u glamuroznoj zlatnoj haljini sa šljokicama, koja je sama po sebi bila dovoljno impresivna, a dodala je samo jednu zlatnu narukvicu da upotpuni svoj izgled. Iako se ovaj par retko pojavljuje u javnosti, kada to učine, uvek su voljni da poziraju fotografima. Ipak, čini se da je Patriku poziranje prirodno, dok Sani nije baš zaljubljena u svetla reflektora. U jednom intervjuu za “Female First,” priznala je da nikada nije težila životu pod svetlima reflektora.

“Kada dođe vreme za elegantna okupljanja, kao što su dodele Emi ili BAFTA nagrada, ja se i dalje osećam kao devojka iz Rena koja je u rukama gospodina Patrika. Iskreno, nadam se da će to tako ostati zauvek”, izjavila je pre nekoliko godina. Zanimljivo je napomenuti da su se upoznali 2008. godine u jednom restoranu u Bruklinu, gde je Sani radila kao konobarica.

“Zamolila me da je odvedem da vidi predstavu “Macbeth” u kojoj sam tada igrao, i dao sam joj svoj broj telefona. To je bio jedini put u mom životu da sam to učinio, jer obično ne delim svoj broj s osobama koje ne poznajem. Ali, u toj situaciji, intuicija je odigrala glavnu ulogu. Osetio sam da razgovaram s finom, inteligentnom i izuzetno zanimljivom ženom koja je takođe bila prelepa. Retko kad se svi ti elementi poklope istovremeno”, priznao je glumac jednom prilikom. Nakon tog susreta, počeli su se viđati bez obaveza, a njihova veza ubrzo je prerasla u pravu ljubav. Bračne zavete su razmenili 2013. godine u meksičkom restoranu, u prisustvu svojih najbližih prijatelja.

Sani je takođe istakla da razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem u njihovom odnosu. “On ima tako mladalački duh, dok sam ja verovatno stara duša, pa smo uspeli da prevaziđemo taj jaz. Iskreno, to se jednostavno ne primećuje. Čak je i fizički u boljoj formi od mene, što me ponekad i malo iznervira”, otkrila je Sani.

Preporučujemo