Sin napoznatije folk zvijezde, kko u našoj zemlji tako i u cijelom regionu, Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegov suppruga Bogdana, mora se priznati jako dobro čuvaju svoju ljubav i život od očiju javnosti. Oni su sa javnosti ipak odlučili da podijele jednu vijest koja je sve izenandila i obradovala.

Naime, Veljko i Bogdana su objavili dačekaju drugo dijet, sina, za kojeg su već odabrali i ime. Zvat će se Krstan. Oni su odlučili da njihov sin koji će se roditi za šest mjeseci zove Krstan ,a porjeklo ovoog imena potiče od grčke riječi stauros što znači “krst”.

Ovo ime ima značenje i u numerologiji, u kojoj osobe sa imenom Krstan imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtjevaju veliku borbenost i istrajnost. Popularni bokser i njegova supruga danas su objavili video u kojem su otkrili da će dobiti sina, a Ražnatović se veoma obrdovao ovoj vijesti:

– Jesam li rekao, bre – uzviknuo je Veljko!

Na svom Instagram profila, Veljko je objavio post, u kojem je podjelio sa ljudima koji ga prate da če njihova porodica postat bogatija za još jendog člana, za šest mjeseci.

 

– Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi.

Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović iz svoje ljubavi su već dobili sina Željka, koji je dobio ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Aržantoviću Arkanu. Pol djeteta su otkrili tako što je Veljko lukom i strijelom gađao u veliki balon iz kog je izašao plavi prah kada je pukao, koji je otkrio da Ražnatovići čekaju još jednog dječaka.

Preporučujemo