Pjevač Milić Vukašinović nekako je uspio da proda svoj stan u Sarajevu, i iako je lanirao da od tog novca koji je dobio kupi sebi i svojoj supruzi Suzani, nekretninu u Beogradu, da bi konačno imali svoj krov nad glaom, do toga ipak neće doći. Naim, rokre će i dalje biti podstanar i plačati mjesečnu kiriju za iznajmljivanje stana, koji se na Karaburmi, jer kako domaći mdiji saznaju, sav novac od prodatog stana je potrošio na vraćanje dugova koji su ostali iza njegove pokojne kćerke Maje Avdibegović.

Milić Vukašinović
Jako blizak izvor ovom muzičaru je rekao da je veliki stan u centru Sarajeva, u kom je živjela Maja sa svojim partneom bio pod hipotekom. Milić je svojoj kćerki redovno slao novac kako bi tu hipoteku na vrijeme otplaćivala. Međutim, kako se ona našla u pa*lu nar*otika, ona nije plaćala taj kredit, a tokom godina nakupio se i iznos za mjesečne režije, koje takođe nije plaćala, jer je sav novac koji je dobijala od oca koristila za kupovinu nar*otika, od kojih je bila zavisna.

sahrana Maje Vukašinović Avdibegović, Milić Vukašinović
Kada je Maja izvršila samou*istvo u julu 2018. godine u Sarajevu, Milić je odlučio da proda ovaj stan, kako bi novac od njega uložio u kupovinu stana u Beogradu, gdje već godinama živi kao podstanar na Karaburmi sa svojom suprugom Suzanom. Međutim, do ovoga nije došlo, jer je popularni “doktor za rokenrol” od novca koji je zaradio prodajom stana odmah morao da isplati svu zaostalu hipoteku i režije koje nisu bile uplaćivane mjesecima. Kad je isplatio sva dugovanja, njemu u džepu nije ostalo gotovo ništa, te nije mogao da jednom zasvagda riješi svoje stambeno pitanje u Beogradu.Milić Vukašinović, Maja Avdibegović

– Tačno je sve, nažalost. To je bio divan veliki stan, na odličnoj lokaciji. Stan sam prodao, ali sam sav novac morao da dam kako bih isplatio tu hipoteku, koja je bila ogromna, i režije, koje Maja nije plaćala godinama. Zašto nije plaćala? Zbog droge. Heroin je pojeo taj stan. Ne znam ni sam koliko sam joj novca slao za taj stan, a ona je sve to trošila na drogu. To sam tek kasnije saznao. Zbog toga nismo mogli da kupimo stan u Beogradu. Stan su kupili fini ljudi, za svoju ćerku studentkinju – ispričao je Milić.

Preporučujemo