Naša bivša košarkašica Milica Dabović je prošla kroz jako težak i stresan period o kojem se nije libila pričati u javvnosti nekoliko puta, a njena priča bi svaki put raspalakala čitavu naciju. Ok ju je cijeli svijet slavio zbog njenih odličnih rezultata u njenoj košarkaškoj karijeri i njenog neosporivog talenta koji je pokazval stalno na terenu, ona je u privatnom životu proživljavala pravi pa*ao.

Kao što je poznato imala je brojne ljubavne brodolome i neslavne izbore partnera, mnogi su je iznevjerili, a svaki muškarac u kog se zaljubila i iskreno mu srce dala ju je povrijedio, što emotivno, što fizički. Jedan od njih je i otac njenog sina Stefana, koji ju je lagao sve vrijeme, živio dupli život i na kraju je fizički malt*etirao i zlo*tavljao. Ostavio je i sina, ne viđa ga i ne pruža mu trunku očinske ljubavi, a Milica nikada nije krila da je donijela odluku da nikada neće dozvoliti da njen sin sazna ko mu je otac. Ona sada nije krila da je nekoliko puta imala i su*cidne misli.

– Da li sam razmišljala da se u*ijem i da skočim i u Francuskoj sa svog petog sprata iz stana i ovde u Srbiji isto tako sa četvrtog – jesam. Veruj da to nije bilo samo jedan put ili dva ili tri, nego često sam pomišljala da je najlakše da se u*ijem. I onda sam rekla sebi: “Pa, Bože, šta ako ostanem živa?”. Tako da, koliko sam luda sigurno bih ostala živa, ali ko zna kakva bi bila ta situacija.Milica Dabović govorila o najbolnijoj temi: Bolje je da moj Stefan nema oca  nego da ima ovakvog

Preporučujemo