Starleta i rijaliti učesnica Mina Vrbaški našla se u nezavidnoj situaciji nakon što se nekadašnji obožavalac okrenuo protiv nje.

REKORDERKA: Ovo je ceo spisak muškaraca sa kojima je MINA VRBAŠKI BILA U  "ZADRUZI"! (FOTO)
On je, naime, počeo da objavljuje na društvenim mrežama sve što zna o njoj, uključujući i privatne prepiske, zbog čega je Mina reagovala obraćanjem pratiocima na Instagramu. Ona je nakon učešća u rijalitiju odlučila da se posveti pjevačkoj karijeri i karijeri medicinske sestre.

– E, pa, ovako. Nisam htela da dođe do ovoga, ali očigledno moram nekoliko stvari večeras da kažem. Nadam se da ste mogli da primetite da se, otkad sam izašla iz rijalitija, trudim da privatnost sačuvam za sebe i da ne serviram sva dešavanja iz mog života na tacni, kao što sam ranije – počela je izlaganje nekadašnja zadrugarka.

– Hvala svima na podršci sve ove godine, ali pojedini ljudi očigledno ne shvataju da nemaju prava da mi se mešaju u život. Konkretno, u poslednje vreme imam problem sa bivšim fanom koji plasira laži o meni, kači montirane četove i ne prestaje da biva opterećen mojim životom – dodala je Mina.

Mina Vrbaški slagala da je medicinska sestra: Direktorica klinike otkrila  šta je njen posao

– Očigledno ne postoji ništa gore od ljubomore i sujete. Hvala mojoj pravoj podršci i svima onima koji su bili uz mene u teškim danima, a tu su i danas kada su stvari konačno došle na svoje mesto. Dok se ne vratim u Srbiju, možete me gledati u vrhu trendinga, u sedam zemalja na 28 mesta. A kada se vratim, spremite se za još veći tornado koji sledi, a karma će se već sama pozabaviti pojedincima. Voli vas Mina – zaključila je Vrbaška, a zbog čega su pojedini, sa druge strane, isprozivali nju i uporedili je sa barbadoskom pjevačicom Rijanom.

Preporučujemo