Nakon proživljene golgote psolije operacije želuca, koja je trebala bit rutinska, Miljana Kulić je napokon izašla iz bolnice i bolničkog kreveta. Ova bivša zadrugarka se nalazila u jako rizičnom stanju, gdje su joj se ljekari svojim nadljudskim naporima borili za život određen period. Ona je prebrodila taj period, i ostao je iza nje i kako se čini vraća se jača nego ikad.

Ona je, kako se da primjetiti sada jako dobro, a i po prvi put se oglasila na svom Instagram profilu putem storija kako je izašla iz bolnice. Ona je obavjestila svoje pratioce da će uskoro objaviti video u kojem će detaljno objasniti sve vezano za operaciju i period koji ju je snašao nakon operacije.

AKO UMREM, ČUVAJTE MI SINA: Miljana Kulić razgovarala sa roditeljima i  porukom sve zabrinula - Express
– Uskoro! Sve o operaciji i posle operacije na mom Jutjub kanalu! Hvala vam na podršci… Volim vas – napisala je Miksi u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

miljana kulic ima obezbeđenje

Podsjećanja radi, Miljana je u julu ove godine odlučila da drastično promjeni svoj izgled, pa se tako odlučila za operaciju smanjenja želuca u Turskoj.  Sa njom je tada kao pratnja išao njen dečko Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, i njena majka Marija Kulić. Niko nije slutio da može da dođe do ugrožavanja njenog života, jer je imala povjerenje u kliniku u Turskoj.  Po povratku u Srbiju se sve zakomplikovalo, i završila je u bolnici u Nišu, odakle je hitno transportovana za Beograd, gdje su joj ljekari konstatovali puknuće slezene i tu je uslijedila njena najveća borba, ona životna. Nakon mukotrpne i iscrpne borbe Miljana je izašla kao pobjednica.

ISPLIVAO SNIMAK, OVO JE DOKAZ KAKVA JE MILJANA MAJKA: Pogledajte šta radi  sinu Željku u dvorištu Zadruge! | Balaševizam

Preporučujemo