Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je hrvatska voiteljica Nikolina Pišek prodala svoju vilu u Zagrebu , koju je gradila sa svojim pokojnim mužem Vidojem Ristovićem, za vrtoglavih 1 700 000 eura, sadase za medije oglasio i Nikolinin svekar Vitor Ristović, otac pokojnog Vidoja. On je rekao da misli da se radi isključivo o prevari njegove snahe, koja je prema njegovim tvrdnjaa pokušala da sakrije prvau sumu koju je uzela, kako ne bi morala dijeliti novac s Vidojevom kćerkom iz prvog braka, Mateom.

Miša Grof, Nikolina Pišek

– Ma dajte, molim vas, kakvih 1.700.000 evra, pa samo nameštaj u toj kući vredi bar dva miliona evra. Sve je stilski nameštaj, neki komadi su pravljeni specijalno za njih, u toj kući je sve dovezeno iz inostranstva. Koga ona pravi budalom, to je nemoguće! Minimalna tržišna vrednost te nekretnine je pet miliona evra, pa ko je lud da je proda za više od duplo manje para? Nikolina to sigurno ne bi uradila, iza ovoga stoji laž. Ona će pre nešto prodati po većoj vrednosti, sigurno neće dati za male pare takvu nekretninu – objasnio je Miša Grof i otkrio zbog čega on vjeruje da je Pišekova to uradila:

Nikolina Pišek, Miša Grof

– To je uradila da ne bi dala ni evra ovom jadnom detetu koje živi ovde. Lana, Vidojeva prva supruga, skoro svakoga dana dođe da me obiđe. Redovno viđam i unuku Mateu, a Nikolinu nisam video nijednom od groblja, nije mi dovela ni unuku da vidim. Jedini način da se od Nikoline zaštiti Vidojeva imovina i podeli na ravne časti njegovim ćerkama je sudski postupak. To ne mogu ja da pokrenem, moraće Lana, a ja ću joj sigurno biti podrška. Na pitanje da li će do spora doći, odgovorio je:

Nikolina Pišek, Miša Grof, Vidoje Ristović
– Zaista ne znam. Mi još uvek kao da ne verujemo da je Vidoje mrtav, sve nam je još uvek sveže. Nije prošao šok. To su bolne stvari i škakljive teme o kojima još uvek nismo razgovarali, ali moraćemo – rekao je on.

Preporučujemo