Otac aktuelne i jedne od poznatijih aktuelnih učesnica Zadruge, Maje Marinković, Taki Marinković je prije dva dana hitno završio u bolnici. Naime, Taki je sinoć gostovao u jednoj emisi u sklopu rijaliti programa Zadruga, pa kje tako odlučio da otkrije da je prije dana imao operaciju, pa je iz tog razloga morao odmh da se javi stomatologu.


– Taki je morao hitno da ode kod zubara, jer su počeli da mu rastu umnjaci, a zubar mu je rekao da mora hitno da se snimi sve i da ode na operaciju kako bi mu rešili taj problem. On je imao velike bolove, nije ni on znao šta mu je. Glava mu je bila otečena, morao je da izvadi dva zuba, sa obe strane, noću nije mogao da spava – započinje izvor i nastavlja:

– Otišao je kod zubara, hitno je primljen, preko reda kod zubara, jer više nije mogao da izdrži. Dali su mu jaču dozu anestezije, jer je sve bilo bolno, nije bilo pod upalom, jer ne bi ni smeli da ga operišu, hvala Bogu, ali ga je bolelo, on je mislio da će se onesvestiti od bolova koje je osećao. Strašno – završava izvor.

Tim povodom oglasio se iMajin otac, Taki Marinković, i tako potvrdio ovo saznanje.

TAKI I MAJA NE PRIČAJU! U ZADRUGU ULAZI SA NOVOM PARTNERKOM: "Zdravlje joj se iskomplikovalo zbog
– Ne pitajte, jesam, nisam ni verovao da ću u ovim godinama ovo da doživim, ali sve se lepo završilo, sada sam na putu ka Šimanovcima, pa ne mogu da pričam, vozim – poručio je Taki. Inače, Taki je poznat po tome, što je i sam priznao da je bio sa nekoliko aktuelnih učlesnica ovog rijalitija.

Preporučujemo