Poznata i kontroverzna voditeljka, Jovana Jeremić nas redovno ostavlja bez teskta i riječi većinom svojih izjava. Ona je sada iznenadila sve kada je priznaala da je izvjesni čovjek na početu njene karijere, pokušao da je uvuče u krugove elitne pro*itiucije. Kako je voditeljka navela, taj izvjesni muškarac je bio obavješte o njenoj nteligenciji, kao i njenim poznavanjem španskog jezika, pa ju j etako čiavih 12 sati ubjeđivao da oristane, obećavši joj tada cijelo bogatstvo.

Jovana Jeremić u emisiji šokirala izjavama o seksu i muškarcima

– Pokušali su da me uvuku u prostituciju, na početku karijere. Neću reći koji je to čovek pokušao da uradi. Bila sam planirana za najelitniju prostituciju, zato što sam hiperinteligentna i nuđeno mi je da radim sa najjačim muškarcima na svetskom nivou. To je bila otvorena ponuda. Nuđeno mi je sve, čitavo bogatstvo, da budem uvučena u elitnu prostituciju, da budem žena zadužena na svetskom novu jake muškarce, što iz sveta fudbala pre svega, jer perfektno govorim španski i to su momenti u mojoj karijeri gde sam ja položila ispit – rekla je Jovana.

POVEĆAT ĆU GRUDI: Jovana Jeremić otkrila šta je sve operisala na sebi -  Express
– Dvanaest sati me je taj čovek ubeđivao. Nudio mi sve na svetu. Čak znam i rečenice koje mi je govorio, tad sam imala 24 godine. Tek sam završila fakultet, sve je počelo tako što su oni imali informaciju sa mog fakulteta da sam vrhunski inteligentna i da imam tu fatalnu crtu u sebi. Moj odgovor je bio ne. Taj dan me je spasio post, vera. Bog. To je bilo najveće iskušenje mog života. Jedan od uslova je bio da se više nikada ne javim roditeljima, to je bila crvena lampica u mojoj glavi. Govorio mi je da ja treba da nosim haljine od 5.000 evra, ne od 5.000 dinara, ja sam bila na početku karijere, išli su na to. Mislili su da se prodajem za pare – istakla je Jeremićeva.Jovana Jeremic - IMDb

Preporučujemo