Slučaj koji vam danas prenosimo stiže iz Indije gdje su uslijedile šokantne i uznemirujuće scene nakon što je sahranio svoju ženu!

Mutijal Gadaja u toku prošle godine ostao je bez supruge, još jedna žrtva virusa koji je pogodio čitav svijet, njegova supruga preminula je 15og Maja a smrt je uslijedila nakon borbe sa opakim virusom, njegova supruga je vodila višemjesečnu bitku koju je na kraju izgubila. Izvješća ljekara iz bolnice Andra Pradeša u Indiji govore o težem obliku virusa koji je napao organizam koji nije bio sposoban razviti dovoljnu imunološku snagu kako bi se odbranio.

Supruga je sahranjena a nakon samo dvije sedmice porodica je odlučila oprostiti se i održati pomen, ono što je uslijedilo već slijedećeg dana, bilo je za nepovjerovati! Mutija Gadaj je ostao zatečen kada je pred kučnim pragom zatekao svoju sahranjenu suprugu.

Po svim službenim izvješćima o smrti preminule, navodi se da je u bolnicu zaprimljena 12og Maja radi hospitalizacije uslijed bolovanja od težeg oblika virusa koji je napao organizam, posjete su bile dozvolje uz kontrolisane mjere sigurnosti pa ju je tako njen suprug redovno obilazio sve do 15og Maja kada je nije zatekao u prostoriji u kojoj je boravila, medicinsko osoblje moralo je saopštiti Mutijali žalosnu vijest da je njegova supruga preminula nakon što joj se stanje preko noći pogoršalo.

Tijelo je prebačeno u mrtvačnicu i smješteno u sanduk u kojem su je planirali sahraniti, otvaranje sanduka nije bilo dozvoljeno s obzirom na oblik zaraze od koje je bolovala. Uslijedio je period žalosti za čitavu porodicu jer je samo nakon nekoliko dana preminuo i njegov sin Rameš također od posljedica pomenutog virusa.

Ispraćaj je obavljen za oboje 1. Juna a kako se navodi, Gadaji se u toku slijedećeg dana pojavila supruga na kućnim vratima, srdita iz razloga što suprug nije došao po nju u bolnicu već je ona bila primorana sama se vratiti. Da li je došlo do greške u mrtvačnici ili propusta u papirologiji, nismo sigurni, ali definitivno ovakav bizaran scenario niko ne bi volio doživjeti!

Oglasi - Advertisement