Zanimljiva priča o mački stiže iz Engleske, priču vam prenosimo u nastavku današnjeg članka!

Na Twitter nalogu osvanula je zanimljiva priča čije vam detalje prenosimo u nastavku, mačka Bili spasila život svoje vlasnice a način na koji se situacija razvijala je iznenadio mnoge.

Po riječima vlasnice koja prenosi priču, u jutarnjim satima njena mačka je skočila na nju te je tako probudila, nakon nekoliko sekundi prepoznala je siptome srčanog udara. Mnogi su ostali šokirani slučajem iz Notingema, vlasnica je opisala da je imala prodoran bol u predjelu grudi i nije mogla da okrene svoje tijelo na stranu, odlučila je potražiti medicinsku pomoć a i sama je kako kaže ostala zaprepaštena.

“Bila sam malo šokirana. Otišla sam u krevet i osećala se dobro. Bila sam ujednačena sa psima, nisam se osećala bolesno, niti sam imala bol. Odjednom sam se probudila u ranim jutarnjim satima oblivena znojem i nisam mogla da se pomerim” – izjavila je.

Dodala je da mačka nikada prije nije radila ovakve stvari nije bilo uznemiravanja tokom noći, istakla je da joj je naročito zanimljivo što je mačka mjaukala direktno u uvo sve dok se ona nije probudila.

“On to inače ne radi, spava po ceo dan i noć, to mu je život. Ne bi me ostavio – priseća se vlasnica ljubimca te dodaje:

“Nikada me nije probudio do prethodne noći, nikada me ne uznemirava. Ne budi me ni za hranu. Moja majka je takođe bila prilično šokirana. Rekla sam joj da me je probudio, a ona je bila još više šokirana. Nikada nisam čula da mačke to rade. Ionako mi je drago što me je probudio. Ko zna da li bih ikada ustala bez njega, moglo je i gore da se završi ” – kazala je.

Oglasi - Advertisement