Slobodan Šarenac srpski sportski novinar dugo godina je bio u braku sa suprugom Anđelijom, profesionalnom košarkašicom koja je osvojila mnogobrojne medalje!

Njegova supruga nije željela da se eksponira pa je tako sa završetkom svoje karijere prestala da se pojavljuje u javnosti i bila je dugo izvan radara medija. Svojevremeno bila je osvajač Olimpijskog srebra i dvije evropske medalje a igrala je i za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijadi u Seulu te je ostavila veliki doprinos u KK Crvena zvezda.

S obzirom da se povukla od očiju javnosti mnogi zapravo ni ne znaju kako izgleda njen lik te su zaboravili na njena postignuća, informacija koja je isplivala u mnoge medije jeste ta da je ona napadnuta na Bulevaru Milutina Milankovica na Novom Beogradu kada su joj nanijete teže tijelesne povrede a verbalni sukob koji se odvijao predvodio je tome da se napadači svojim vozilom zabiju u njeno, tom prilikom došlo je do preloma na ruci, šokantna vijest koja je uznemirala mnoge jeste da je ona bila sa maloljetnim djetetom u trenutku napada. Podsjećamo, Anđelija i Slobodan u svom braku dobili su dvoje djece, kćerku Ninu i Lanu.

Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji “Šesti krug”, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu” – izjavio je Slobodan. 

 

 

Preporučujemo