Sigurno smo da ste do sada upoznati sa vodećom srpskom televizijskom emisijom Zvezde Granda koja je posljednih par godina više puta oborila rekorde gledanosti, šokantnu priču jednog od takmičara donosimo u nastavku članka.

Zvezde Granda osnovane su od strane Saše Popovića i do danas broje 16 emitovanih sezona sa oko približno 40 epizoda po svakoj, cilj emisije potraga je za ambicioznim pjevačima koji bi nekada u budućnosti trebali naslijediti estradnu scenu i postati nove regionalne zvijezde.

Jedan od takmičara koji je ostao zapamćen je Nemanja Nikolić, koji se već dugo vremena nije pojavljivao u javnosti, naime takmičar datira jos iz prve sezone Granda, u vrijeme njegovog nastupanja žiri je prepoznao potencijal i očekivanja od ovog takmičara su bila velika.

Na društvenim mrežama plijenio je veliku pažnju i dobio zavidnu popularnost svojim učešćem u pomenutom takmičenju. Smatrali su da ima izuzetne vokalne sposobonosti te da postoji velika mogućnost da uspije da se ostvari kao pjevač na našoj sceni, međutim Nemanja je odjednom nestao sa javne scene i njegove društvene mreže ostale su zapuštene.

Naknadno nakon njegovog povlačenja, mediji su prenijeli da je Nemanja imao mnogo problema u životu i da je odlazak sa scene opravdan, život mu je zaista svašta bacio pod noge, kako se saznaje imao je mnogo problema sa svojim porocima. Prethodnih godina, u medije je puštena informacija da je takmičar imao infarkt i to u toku vožnje, za volanom svojeg automobila! Vijest je uznemirila javnost a još šokantnija informacija je da je sa njim u vozilu bila i njegova supruga Slađana kao i njegova djeca. Na svu sreću, uspjeli su zaustaviti automobil a Nemanja je naknadno dobio odgovarajuću medicinsku njegu. Danas, Nemanja je odlučio svoje vrijeme provoditi slikajući, kako je naveo jednom prilikom, to mu je bio hobi koji još vuče iz djetinjstva a s njim je upotpunio svoje vrijeme, kako je rekao danju slika a noću pjeva.

Oglasi - Advertisement