Vesna Čipćić je u Jugoslaviji bila jedna od najpoznatijih i najomiljenijih glumica koju su svi voljeli zbog njene vrckavosti i pozitivne energije koju je uvijek širia oko sebe. Ona je svoju životnu ljubav našla u Aleksandru Alaču sa kojim je dobila i dvoje djece sina Ivana i kćerku Anju a njihovo vjenčanje je bilo skromno i intimno.

Prisustvovali su mu samo najbliži prijatelji i članovi njihovih porodica i iako su godinama važili za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni u Srbiji prije više od deset godina je stigla vijest da se razvode što je šokiralo javnost. Vesna je bila shrvana zbog propasti njihovog brak ai nije željela na ovu temu govoriti za medije nego se okrenula svojoj djeci i njihovom vaspitanju i brizi o njima.

Nakon nekog vremena kada je prebolila sve ona se znala našaliti kako za brak očito nije bila talentovana čim je propao ali to je uglavnom bilo sve što je glumica imala da kaže o svom propalom braku. Vesna je oduvijek svoj privatni život čuvala daleko od medija i javnosti a kako kažu njeni prijatelji i od njih je krila svoju bol i uvijek je govorila da nema potrebe da neko gleda njene suze kada ima ljepši osmijeh.

Ona je raspad svoje pordice odbolovala sama među četiri zida u stanu u kojem su živjeli zajedno okružena stvarima koje su zajedno stekli. U njenoj spavaćoj sobi pored kreveta još uvijek stoji fotografija na kojoj je ona u vjenčanici  a kakao se poslije saznalo njen bivši suprug je bio u vezi sa kćerkom glumca Petra Kralja, Milicom sa kojom je sada u braku.

Oglasi - Advertisement