Mnogima dobro poznati par, Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, sada dijele svoj raskošni stan smješten u prestižnom dijelu Beograda na vodi, koji su nabavili sredinom prošle godine. Nedavno su obogatili svoje kućanstvo dolaskom novog člana, koji je postao neodvojivim dijelom njihove obitelji. Riječ je o Nerminu Handžiću, talentiranom pjevaču i prethodnom pobjedniku “Zvezda Granda”, kojeg je Viki Miljković mentirala na tom natjecanju. Otkako je osvojio prestižnu titulu, Nermin je postao stalni stanovnik ovog ekskluzivnog dijela glavnog grada. Viki i Dragan, poznati kao Brižni supružnici, srdačno su ga prihvatili kao drugog sina, jer je on još uvijek mlad i osjećali su da bi mu bilo bolje živjeti uz njih u velikom gradu.

Pjevačica Viki Miljković odlučila se osobno brinuti o Nerminu, a nakon njegove pobjede nisu prepustili ništa slučaju. Umjesto toga, preuzeli su na sebe odgovornost za njegovo glazbeno usavršavanje, često ga prateći na nastupima i pružajući mu svu potrebnu podršku kako bi ostvario svoju glazbenu karijeru. Uvijek će biti pojedinaca koji promatraju sve sa sumnjom i Nermin nije iznimka. Neki su se ljudi toliko daleko udaljili da su pokušali razdvojiti Nermina od njegovih mentora i uputiti mu zlonamjerne komentare kako bi ga odvratili od njih. Tabloid “Svet” čak izvještava da je Viki Miljković primila poruke koje sugeriraju da se distancira od Nermina i bude oprezna u njegovom odnosu prema njima. Takve poruke sadrže zlonamjerne komentare poput: “Drago dijete, sada kada si se osamostalio, zašto te je ta starija žena primila? Nije kao da misli da ništa ne znaš i da ne možeš sam riješiti svoje stvari. Dokaži da si zaslužio svoju pobjedu i nemoj dopustiti da te koriste kao marionetu.”

Prema istom izvoru, jedna od Nermininih ljubomornih kolegica navodno stoji iza ovih zlonamjernih komentara. Bez obzira na sve sumnje i negativne komentare, Viki i Dragan su ostali nepokolebljivi u svojoj podršci Nerminu, iako su proteklih mjeseci bili zauzeti turnejom na kojoj su svakodnevno nastupali. Trenutno su posvećeni radu u studiju na novim pjesmama koje će predstaviti javnosti tijekom jeseni. Dragan Tašković Taške otkrio je da će biti zauzet snimanjem spota tijekom druge polovine kolovoza, dok će Viki biti usmjerena na dovršavanje novih glazbenih projekata.

Nedavno su se pojavile vijesti koje sugeriraju da Viki Miljković i Dragan Tašković Taške ne obaziru na negativne komentare i kritike, jer planiraju provesti kvalitetno vrijeme sa svojim sinom i Nerminom na odmoru u Turskoj tijekom rujna. Očito je da su Andrej i mladi “Zvezda Granda” razvili blisku, gotovo bratsku vezu, i rijetko se odvajaju jedan od drugog. Njih dvoje su čak zajedno krenuli na putovanje u Ameriku. Viki i Taške ne bi mogli poželjeti boljeg društva za svog sina, a Nermin Handžić je, bez sumnje, osoba koja služi kao primjer predanosti i podrške u glazbenoj industriji.

Preporučujemo