Prije nego što je stupio u brak sa slavnom pop senzacijom Jelenom Karleušom, Duško Tošić je privlačio znatiželju i intrigirao javnost svojim kontroverznim postupcima. Jedan od tih trenutaka bio je njegov neobičan fotoshooting s tada nepoznatom manekenkom, tijekom kojeg su oboje pozirali potpuno goli, dok su svoje intimne dijelove prekrivali nogometnim loptama i šakama. Te slike su nedavno ugledale svjetlo dana, izazivajući različite reakcije. U istom razdoblju, u jednom intervjuu, Duško Tošić je otvoreno razgovarao o svojim životnim stavovima, naglašavajući da u to vrijeme nije imao djevojku. Istaknuo je kako cijeni žene koje su intrigantne, razumne i osobe na koje može biti ponosan u svakom trenutku.

Unatoč šuškanjima da su svojoj kćerki Atini dali ime po gradu Atini, gdje je navodno začeta, Jelena Karleuša je javno objasnila da to nije istina. Da se prisjetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić su 2008. godine sklopili brak, a od tog trenutka obitelj su proširili s dvije kćeri – Atenom i Nikom. Imena koja su odabrali za svoju djecu su nekonvencionalna i odstupaju od uobičajenih izbora. Često se misli da su svojoj starijoj kćeri dali ime Atena zbog grčkog glavnog grada, no Jelena Karleuša je to demantirala.

Sjećamo se da je samo 37 dana nakon rođenja svoje prve kćeri, Jelena gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, gdje je iskreno izrazila svoje osjećaje. Iako je majčinstvo prekrasno iskustvo, priznala je da u tom periodu nije spavala 37 dana, no isto tako nije krila svoju sreću. Osim što je istaknula da je biti majka nevjerojatno iskustvo, dodala je i da kada nekoga volite duboko i strastveno te želite nešto iz sveg srca, spremni ste podnijeti sve napore.U to vrijeme, najčešća imena za djevojčice u Srbiji bila su Tea i Sara, ali Jelena je oduvijek težila da njezina djeca imaju jedinstvena imena. Razmatrala je čak i da ime svoje kćeri bude Divna, po svojoj majci, no na kraju se predomislila. Kako je izjavila, razlog za odabir imena Atena leži u njezinoj strasti prema grčkoj mitologiji i želji da njeno dijete postane obrazovana osoba.

Zanimljivo je napomenuti da se Jelenina želja ostvarila. Njene kćeri su pokazale iznimnu inteligenciju, postigle odlične akademske rezultate i pokazale besprijekorno ponašanje. Iako ih nije obuhvatio vrtlog slave u kojem se njihova majka nalazi, njihova zrelost i razumijevanje nadilaze njihove godine, a posjeduju i impresivno obrazovanje. Nadalje, obje su uzorne učenice i mlade dame koje su temeljito upoznate s profesionalnim aktivnostima svoje majke.

Preporučujemo