Sm*t našeg najpoznatijeg kompozitora Kornelija Kovača unijela je ogromnu tugu u živote svih onih koji su ostali iza njega, posebno u živote njegovih kćerki, a najstarija Aleksandra je teško podnijela njegov odlaza i skoro pa se potpuni povukla iz javnosti i medija. Devetnaest dana od njegovogo odlaska, a još manje ood njegove sahrane može se reći da je ova pop pjevačica sigurno još uvijek u danima žalosti. Ipak, jedna okolnost ne pita za vrijeme, pa e nametnula baš sad, pa je tako Aleksandra dobila i prve razloge za radost, uprkos teškom periodu koji je iza nje.

 

Naime, ova pjevačica je u prošli petak napunila jubilarnih pedest godina, i iako bi se vjerovatno našao neko a kaže da to nije neki razlogn za proslavu, zlatnih 50 se ipak smatra povodom za veliko slavlje. Tako je sm*t njenog oca mogla biti barem na kratko ublažena ednim lijepim danom u životu njegove najstarije nasljednice. Ona kako e čini, spada u red onih koji jubilej poput ovog smatraju lijepim i povodom za slavlje.

Ona je tako odlučila da objavi svoju prvu fotografiju, na kojoj je ona otkad je Kornelije um*o, i to u jarko crvenim bojama koje slute na radost. Ispod nje je jednostavno napisala “50” i dodala jedno srce, a salve čestitki počele su da pljušte u komentarima. Ljudi uglavnom nisu mogli da vjeruju da je pjevačica već stigla do ovakvog jubileja i poručivali su da se sada i sami osjećaju starije kada se sjete da su koliko juče đuskali uz hitove “K2”.

Nije teško pretpostaviti čija e estitka izostala, jer je njen odnos sa njenom sestrom Kristinom u nikad goroj fazi. Tome svjedoči Aleksandrina nedavna poruka, jedina kojom se oglasila otkako joj je otac pre*inuo, kada se na podršci u teškim trenucima zahvalila svima i u poruci jasno pretvarala da njena sestra ne postoji.

Preporučujemo