Brak između glumca Ivana Bosiljčića i pjevačice Jelene Tomašević mnogi smatraju jednim od najharmoničnijih na javnoj sceni u Srbiji i u medijima se, kada su oni u pitanju nikada nije pojavio neki skandal. Njih dvoje su se vjenčali 2011. godine i kao kruna njihove ljubavi na svijet je došla kćerka Nina koja je središte njihovog svijeta i kojoj oboje posvećuju jako puno vremena i ljubavi iako su angažovani na raznim projektima.

Malo ko zna da su Jelena i Ivan počeli svoju vezu kada je on bio jedan od najpopularnijih glumaca i kada su djevojke i žene širom regiona ludjele za njim nakon serije Ranjeni orao u kojoj je igrao glavnu ulogu. Međuitm nakon godinu dana su prekinuli a glumac je tada našao utjehu u zagrljaju balerine Lidije Novaković sa kojom se upoznao u pozorištu.

Naime on je igrao glavnu ulogu u mjuziklu Cigani lete u nebo a Lidija je bila dio baletskog ansambla. Lidija koja je izuzetno lijepa djevojka je zbog svoje fotogeničnosti u to vrijeme bila i traženi foto model a po nekim medijskim napisima je učestvovala i na izboru za Mis Srbije. Lidija je rođena u Pančevu u kojem je i završila baletsku školu a nakon toga je došla u Beograd na usavršavanje.

Ivan je sa njom bio u vezi nekoliko mjeseci ali se onda vratio Jeleni jer su oboje shvatili da ne mogu da žive jedno bez drugog. Jelena je ispričala da je u vrijeme njihovog raskida njoj Sergej Ćetković ponudio pjesmu Da mi je da mi se vrati ali da ona u početku nije htjela da je prihvati jer nije željela da ispada jadnica zbog Ivana.

Oglasi - Advertisement