Naše poznate pjevaice kako se pisalo u mdijima godinama nisu razgovarale, i to zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je inače bivši muž Vesne Zmijanac, a sadašnju muž Zorice Brunclik. Naime, kako se u medijima pisalo, Zprica je u to vrijeme otela Vesnimuža, što je ovaj poznati harmonikaš u međuvremenu demantovao. Ovu temu je također jednom odlučila da prokomentariše i sama Zorica jednom prilikom.


– Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, “Vetar duva oko kuće” i “Ori, Mile, al’ duboko”. Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon – objasnila je Zorica, a prenose domaći mediji.

Vesna Zmijanac & Zorica Brunclik - Idem preko zemlje Srbije / Nevera moja (live) - (BG Arena 2014) - YouTube

– Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu “Nevera moja”, a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom “Drugarica mi je otela muža” i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena – ispričala je ova folk pjevačica jednom prilikom, prenose domaći mediji.PRETJERALE: Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac se ljubile u usta - Express

Preporučujemo