Glumica Greta Skaki je odlučila da krene izlaziti sa svojim bliskim rođakom, što je izazvalo razdor u njenoj porodici, jer je njen otac bio “u*ijen u pojam” što je njegova kćerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre, odnosno bratom od tetke. Ali uprkos tome, ona se ipak skrasila sa Karlom Mantegacom, a 1997. su čak dobili i dijete, Matea. Status njihove veze ostao je strogo čuvana tajna prvenstveno zbog zvijezde koja nikada nije razgovarala o svom ličnom životu i koja je poznata kao neko ko štiti svoju privatnost.

Greta Skaki

“Moj tata je bio duboko povređen i prilično uništen. Bio je veoma ljut”, ispričala je Greta u jedinom intervjuu koji je dala kada je riječ o ovom odnosu, priznavši da je i ona sama bila užasnuta emocijama koje je osj”To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mjestu porodici.

Neki od rođaka sa italijanske strane bili su veoma ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila.etila Karlu koji je tri godine stariji od nje.

Greta Skaki

Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni. On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj lju*avnik”, rekla je Skaki.

Greta Skaki
“On je bio moja uteha, moja stena, i čovek kome sam se okrenula kada sam se osećala očajno”, dodala je za stane medije jednom prilikom.

Zapravo, nedavno je sugerisano da su još uvijek zajedno, pa čak i da su u braku. Međutim, Daily Mail otkriva da su se glumica i čovjek koga je jednom nazvala “stijenom” zapravo razišli prije više od jedne decenije.

Preporučujemo