Kao što je svima poznato Demet Ozdemir je odlučila da kaže “DA” poznatom pjevaču Ozganu Koču. Ozgan je odlučio da zapprosi Demet na Dan zaljubljenim, nakon što su obnovili svoju vezu iljubav po drugi put. Kada su se rastali, oni su odlučili da sebi i svojoj ljubavi daju drugu šansu. Njihova ljubav i svadba je bila glavna tema u Turskoj, a ova vesela mlada je olučila da se odlično provede i da sve momente svog raskošnog vjenčanja podjeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.


O ljepoti ove mlade pričala je cijela Turska, a ostala je zapamćena po ulogama u serijama “Zejnep” i “Sanjalica”. Nakon sedmica vjenčanja, sreće i zaljubljenosti Demet Ozdemir je dočekala jako tužna vijest koju je podjelila sa svojim pratiocima. Ona uglavnom, dijeli samo profesionalni materijal, odnosno fotografije i videe koje je radila u svrhu kampanja, te rijetko kada objavi nešto iz privatnog života. Ovoga puta, na njenom profilu našla i fotografija posvečena njenoj pre*inuloj baki Naziji Jener. Sve upuće na izjavu sačešća jer je glumica objavila fotografiju uz emotikon sklopljenih ruku, kao vid molitve.


Njena sestra Derija je, takođe, u žalosti i oprostila se sa bakom riječima koje tjeraju suze na oči :  “Bako moja… Bog ti dao rajsko naselje, toliko te volim.”

Demet je nedavno proslavila deset godina karijere i istakla da je njeni najbliži gledaju istim očima.

– Moja majka nije mogla da poveruje koliko sam poznata postala – rekla je ona.

Demet sada prati preko 15 miliona Instagram korisnika koji joj svakodnevno upućuje lijepe riječi, komplimente i komentare.

Preporučujemo