Jedina srpska transrodna pjevaćica Elektra Elit je š0kirala našu cjelokupnu javnost priznanjem da se legalno bavi pro*tituijom u Švicarskoj, a nakon njenog otkrića i priznanja koliko košta sat usluga koje ona nudi dotakla se i teme šuvene “elitne pro*titucije”. Transrodna pjevačica koja se u Švicarskoj bavi i pro*titucijom, pričala je prije izvjesnog vremena u jutarnjem programu “Prve” o najstarijem zanatu. Elektra je istakla da se zalaže za legalizaciju pro*titucije u Srbiji, jer smatra da bi naša zemlja od poreza imala veliku korist. Ona je navela i kolika je njena tarifa.

OVO SU SIN I KĆERKA TRANSRODNE PJEVAČICE ELEKTRE ELITE: Imaju baš čudna imena - Express

“U Švajcarskoj se prostitucijom bave većinom devojke romske nacionalnosti. Kod njih je otprilike 100 evr po sek*u. To je nekih 15, 20 minuta. Kod mene je sat od 400 do 1000 franaka. Ako je on završio za pet minuta, to je to. Bitno da je bio ‘hepi end’”, rekla je bez ustručavanja Elektra.

KO JE ELECTRA ELITE, TRANSRODNA PJEVAČICA SA SRBIJANSKOG TRENDINGA | Hayat.ba

– Elitna pro*titucija ne postoji nigde u svetu, postoji samo pro*titucija, to su se*sualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo lepše. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka devojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze s vezom. Sve su pro*titutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 evra, obe su pro*titutke, razlika ne postoji, sve su iste – rekla je Elektra i dodala da postoje i one prikrivene pro*titutke koje ne žele da se sazna čime se bave iz raznih razloga.

Prema nekim analizama na Balkanu postoji oko 35.000 pro*titutki, pa zamislite taj broj, to su dvije pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švajcarskoj što plaćam”, rekla je u emisiji “Grand magazin” i otkrila kako je bavljenje najstarijim zanatom uticalo na njenu karijeru pjevačice.

Elektra Elit otkrila koji pjevač je zvjerka u krevetu: On izvodi akrobacije pa ga bole leđa! | Ekskluziva.ba

– Ja u Srbiji ne radim pro*tituciju i neću je raditi dok se ne legalizuje. Ali imam klijente koji dolaze u Švajcarsku baš zbog te pevačice Elektre Elit i pitaju kada su slobodni termini. Iskreno moram da kažem, ja sam do avgusta sledeće godine već bukirana – poručila je.

Preporučujemo