Naš najpoznatiji i jedan od omiljenih TW voditelja Ognjen Amidžić, koji ima svoju emisiju na PINK televiziji ” Ami G Show” i njegova ljepša polovina, top model, Danijela Dimitrovska, oduvijek su važili i odavali utisak jednog od najskladniji brakova na našoj javnoj sceni. Svoju deset godina dugu bajku iz koje su dobili i sina Matiju su oduvijek živjeli bez trzavica i bilo kakvih skandala. Vijest o razvodu Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića je sve šokirala i niko nije mogao da vjeruj, niti je neko slutio, tako da je odluka da svako nastavi svojim putem zatekla mnoge.

Nisu još ni papire za razvod potpisali a Danijela Dimitrovski radi OVO:  Javnost u čudu, kako će to podneti Ognjen (FOTO) || Story.rs

”Želimo vas obavijestiti da smo se odlučili rastati, a odluku o razvodu smo donijeli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zbog interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mjesta dodatnim špekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj suradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, objavili su.


O odluci i razlozima svoje odluke ovi bivši supružnici nisu željela da iznose u javnost, pa se zato sada njihovi Instagram nalozi analiziraju do posljednjeg detalja , a sve kako bi isplivao bio koji detalj koji bi našoj znatilželjnoj javnosti odao barem nešto, jer su oni previše tajnoviti.

Upravo zbog toga je objava Danijele Dimitrovske na njeno Instagram nalogu izazvala ogromnu pažnju i interesovanje. Da nakon brać,čnog brodoloma prolazi kroz jako stresan i veoma težak period, ova manekenka je stavila do znanja svima putem svog Instagram naloga, tako što je objavila fotografiju svoje drage i bliske prijateljice, koja nažalost više nije među nama.


-Nedostaješ… da mi kažeš da ne brinem i da će sve biti u redu – napisala je manekenka dirljivu poruku bliskoj osobi, a njena objava rastužila je i natjerala suze na oči mnogima.

Preporučujemo