Najmlađi brat jednog od najboljih tenisera svijeta Novaka Đokovića, svojim privatnim životom intrigira javnost.

Iako je nakon nešto više od godinu dana zabavljanja svoju ljubav sa voditeljkom Saškom Veselinov krunisao brakom, on je prije toga bio u dugogodišnjoj vezi sa mladom studentkinjom Tijanom Ralić, sa kojom je provodio svaki slobodan trenutak, pošto je ona studirala u Milanu, a on je zbog poslovnih obaveza bio u Beogradu.

 

Naime, najmlađi Đoković je tada svojoj djevojci, Tijani Ralić priređivao različita iznenađenja, iako je mladi par u prvi mah krio svoju vezu. Kada su odlučili da je obijelodane, ne rijetko su svoju ljubav djelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa su tako njihovi pratioci mogli da vide zajednička putovanja, iznenađenja koje joj je mladi Đorđe priređivao, a ne rijetko je bila i gost na tribinama kada je Novak igrao turnire, bodreći ga. Iako mladi, oni su jako dugo bili u jednoj skladnoj i ozbiljnoj vezi, kojoj su mnogi predviđali vjeridbu, koja se nije dogodila.

Kako je mlada Tijana jednom prilikom, nakon završetka njihove veze, odgovarajući na pitanja na Instagramu, izjavila, da joj je bilo užasno teško da okonča vezu koja je trajala skoro šest godina, jer se nadala da će se nešto promjeniti. Ali, da kada “prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vrijedi nadati se da će biti bolje, tako da presjeci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi.”

Đorđe Đoković, Serbia open

Par je stavio tačku na svoju vezu prije tri godine, tačnije 2019. godine, a ona je na gore pomenutoj mreži nakon završetka te godine, u jednoj objavi napisala, da je tokom protekle godine sazrela, donijela neke dobre, a neke loše odluke. Upoznala divne ljude, putovala, poslušala svoj savjet i okrenula novi list. Naučila ko je pravi prijatelj i da je je sve nezaboravne trenutke koje je proživjela sačuvala za sebe. Naučila da je privatnost sve, ali zaista sve, kako je tom prilikom napisala Tijana. Ove godine, njen bivši izabranik Đorđe Đoković se oženio svojom vjerenicom Saškom Veselinov, nakon vjeridbe na Kalemegdanu koja je upriličena par dana prije svadbene ceremonije.

Poznati par od samog početka zabavljanja praktično živi zajedno, a sudbonosno “da” su izgovorili u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, dok je građansko vjenčanje upriličeno na obali Crnogorskog primorja na žurci koja je trajala do ranih jutarnjih sati kojem su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, kao što su: Željko Samardžić, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Saša Kovačević, Seregej Ćetković.

Preporučujemo