Izgled supruga Lepe Brene, Bobe Živojinovića ne prestaje da bude tema komentarisanja gdje god da se nađe ili pojavi. Poznato je da Bobo Živojinović već godinama muči muku sa kilogramima, pa je tako uslijed gojaznosti doveo i svoje zdravlje pod znak pitanja. Bobin izgled najviše brine njegovu ljepšu polovinu, njegovu supruu Lepu Brenu.

Lepa Brena i Boba Živojinović pokreću novi biznis, uložit će 50 milijuna  eura - Imperij
Bobo je u više navrata obećavao svojoj supruzi, Lepoj Breni kako će povesti računa o ishrani, ali međutim po svemu sudećikako stvari trenutno stoje on se ipak odlučio vratiti na staro , pa je tako pored brojnih dijeta i režima uspio ponovo da se ugoji deset kilograma, jer po pisanju domaćih medija on jede krišom.

On se prošle sedmice pojavio na jednom gradskom događaju, pa je tako njegov izgled mnoge iznenadio, a uslijed teške gojaznosti Boba Živojinović se jedva kreće. Osim muka sa kilogramima, Boba se požalio prijateljima i kako njegova supruga više ne želi s njim da se igdje pojavljuje.


– To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro. Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vredi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zapretila mu je da će ga ostaviti pod stare dane – otkrio je izvor blizak Živojinovićima.

Preporučujemo