Dženifer Lopez važi za najatraktivniju i najljepšu glumicu na svijetu. Ona je akter današnje teme. Sin i kćerka ove planetarno poznate glumice danas neaju dadilje, ali dok su bili još bebe, pjevačica je očajnički tražila i pokupavala da angažuje jednu i nije joj baš pošlo za rukom ili nije imala sreće- jedna za drugom, sve su brzo odustajale.


Ova latino diva, kako su je prozvali Dženifer Lopez (53) ponosna je majka dvoje djece. Oni su blizanci, kćerka Ema i sin Maksimilijan (14), a rijetko ko zna da one uopšte ne koristi usluge dadilje i da o svojoj djeci brine isključivo ona sa svojim bivšim mužem Markom Entonijem. Ipak, to nije uvijek bilo baš tako. Prije deset godina, ova glumica je bila u stalnoj potrazi za dadiljom.

 

Nakon rođenja njene djece i njenog oporavka, došao je trenutak za povratak na javnu scenu, a ova vrijedna i ambiciozna žena je imala pred sobom mbogo obaveza koje su je čekale. Upravoiz tog razloga ona nije žalila novac,kako bi pronašla adekvatnu pomoć, a šupkalo se da je dadiljama nudila sedmičnu platu u visini od 2250 dolara za brigu odnosno oko 9000 mjesečno.Uprkos tome, National Enquirer pisao je da je Dženiferina potraga za dadiljom izgledala kao da je zaglavljena u rotirajućim vratima jer su sve žene odlazile vrlo brzo nakon što bi bile primljene.

– Obično ljudi koji zarađuju ogroman novac i imaju mnogo profesionalnih i društvenih obaveza angažuju po jednu dadilju za svako dete, naročito za novorođenčad. Ali Dženifer je očekivala od jedne dadilje da brine o blizancima, i to po 16 sati dnevno, sedam dana nedeljno – rekao je tada izvor blizak pjevačici.

PAMTITE LI JE OVAKVU? Kako je Dženifer Lopez izgledala na početku karijere  - Express

Prva dadilja je navodno izdržala samo sedam dana, a Today je pisao da je i najboljoj od onih koje su primljene na posao jednostavno bilo previše obaveza i odustala je. Dženifer nikada nije komentarisala ove tvrdnje, ali je poznato da njena djeca danas nemaju dadilju, a paparaci je svakodnevno viđaju u društvu blizanaca, koje vodi maltene svugdje. Tako su Maks i Eme s njom i u kupovini, i na nastupima, a pratili su je i na medenom mjesecu koji je s Benom Aflekom provela u Parizu.

Preporučujemo