Mihajo Šaulić, sin našeg najboljeg pjevača, pokojnog Šabana Šaulića i njegova trudna vjerenica Marina Velimirović u nedjelju će izgovoriti sudbonosno “da”, a proslava njihovog vjenčanja će biti upriličena u jednom od najelitnijih hotela koji se nlaze u Beogradu. Prema nekim određenim saznanjima, oni su za vjenčanje odlučili da izdvoje više od 70 000 eura.


Mihajlo i Marina će za svadbeno veselje u hotelu iskeširati čak 48 000 eura, dok će Marirna za samo dvije vjenčanice koje će nositi taj dan izdvojiti oko 20 000 eura.

– Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Sve pripreme su završene, lepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u poslednji čas. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan – započeo je za domaće medije dobro obavješteni izvor blizak budućim mladencima, koji je otkrio i ko će zabavljati goste na veselju:

Marina Velimirović prošla test mama Goce, ovo se dugo čekalo

– S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra – objasnio je on.

Mihajlova buduća supruga je inače po struci diplomirani pedagog i radi kao prosvjetni ranik. Mihajlo koji je, inačer generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao svog dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema riječima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cijena po osobi vrtoglavih 120 evra.

– Oni su kao porodica široke ruke, pa me ne čudi što su odabrali najskuplji meni za svoje goste. Samo troškovi muzike, prostora i venčanica iznose blizu 70.000 evra – zaključio je sagovornik.

Preporučujemo