Jedna od naših najpoznatijih i naistaknutijih pjevačica svih vremena Snežana Đurišić svoju karijeru je izgradila isključivo sa svojim glasom, bez ijednog većeg snakdala kroz svoju decenijama dugu karijeru. Naime, ona u susret svom velikom koncertu koji će se održati za mjesec dana sa svojim kolegicama Vesnom Zmijanac i Anom Bekutom u Čikagu, u Americi je priznala da je vrijeđa kada je neko nazove bivšim se*s simmbolom, jer jeona oduvijek polagala na kvalitet pjesama i takva konotacij, koja je u dananje vrijeme čak poželjna, njoj ipak nije potrebna.

Snežana Đurišić za 2 mjeseca smršala 21 kg: Jela je samo ovu biljku, a jedne namirnice se skroz odrekla! | Ekskluziva.ba

Ona nije željela da se osvrće niti da kometariše ni na ranie izgled Ane Bekute i Vesne Zmijanac, koje su osim s pjesmom, svojevremeno itekako plijenile pojavom, jer to, kako ona smatra i prema njenom mišljenju skreće pažnju sa pravih vrijednosti, što je u njihovom slučaju svakako njihova karijera i publika.


– Ja nisam nikada bila se*s-simbol. O ostalima neću da diskutujem – rekla je otresito Snežana za domaće medije, te nastavila:

– Nas tri smo pozvane u Ameriku zbog pesama, iza sebe smo ostavile veliki broj hitova. Mi smo oduvek bile kvalitetne pevačice. Govorim u ime Vesne, Ane i mene. Idemo, bože zdravlja. Ja sam živela u Čikagu i znam da tamo vole muziku.

Podsjećanja radi, Snežana je prošle nedelje snimala prve epizode “Zvezda Granda” pošto takmičenje ove sezone kasni sa emitovanjem zbog toga što je još neizvjesno koja televizija će da ih primi pod svoje okrilje. Kako su pisali domaći mediji, TV Prva više nije željela da pristaje na robovlasnički ugovor koji je zatekla sa “Grandom”, a zatim je Saša Popović molio vlasnika Pinka Željka Mitrovića da ih uzme on, naravno pod njegovim uslovima, da bi ostali na nacionalnoj frekvenciji.

Preporučujemo