Jedna od naših najpoznatijih i najcijenjenijih glumica svih vremena Dara Džokić je bila u sretnom braku dvadeset i pet godina sa istaknutim i čuvenim novinarom Bogdanom Tiranićem. Njen pokojni suprug Bojan preminuo je prije 2009. godine, a koliko ga je voljela i kolika je bila njihova ljubav ova glumica je istica više puta, i pričala o tome.

Glumica Dara Džokić – biografija | Sinemanija

– Pojavio se tačno kada je trebalo. Ja sam ga upoznala tako što sam ga čitala i nisam ni sanjala da ću se zaljubiti. Bila sam mlada, dosta toga me je naučio i rekla bih da me je na neki način dovršio. Umela sam da prepoznam ono što meni treba u životu. Naučio me je šta je sloboda mišljenja i da je suština u tome da imaš svoj ugao, i da je način na koji ti posmatraš stvari ono što je dragoceno – pričala je svojevremeno ova glumica i dodala:

GLUMICA UDALA ĆERKU, PA SE OBRATILA POKOJNOM SUPRUGU: Dara Džokić otkrila zašto je podelila emotivnu poruku

– Fenomenalno je pisao o životu, filmu i politici. Pisao je mnogo, svakodnevno, i to mu je bilo kao disanje. Dopunjavali smo se i indirektno uticali jedno na drugo. Bio je filmski kritičar, ali o meni nikada ništa nije hteo da kaže. Kad bih ga pitala šta misli, govorio je da prema meni nije objektivan. Vrlo dobro smo se razumeli i kada nismo razgovarali. Razumeli smo se u ćutanju, na pogled, a to je najlepše u jednom odnosu.

Dara Džokić i Bogdan Tirnanić: Kakva je to ljubav bila || Hello Magazin!

Dara ima jednu kćerku, Jovanu, koja je krenula maminim stopama, i završila filmsku produkciju. Darina najveća radost je Jovanina kćerka Katarina, sa kojom provodi svaki svoj slobodan trenutak i maksimalno joj je posvećena.

Preporučujemo