Sofia Karkadim (22), izbjeglica iz Ukrajine koja je stigla u Veliku Britaniju i zaljubila se u zauzetog muškarca koji joj je ponudio smještaj, sada pakuje stvari i vraća se natrag u Ukrajinu. Razlog tome je taj što je Toni Garnet, koji je zbog nje ostavio ženu i dvoje djece, sada ostavio i nju i ne želi da se pomire. Kratko joj je poručio da “nema šanse da će ikada više biti par i da želi da nastavi sa svojim životom”, piše Dejli mejl koji je čitavu sapunicu pratio od početka do kraja. Oni su bili zajedno oko 4 mjeseca, a vezu su počeli samo 10 dana otkad se ona uselila u kuću, u kojoj je on živio sa svojom tadašnjoj partnerkom Lornom i dvoje djece. Sada se otkrilo kako Sofijina majka želi da se njena kćerka vratu svoju zemlju.

Sofija Karkadim – Cazin.BA
– U ljubavi svako ima svoju sudbinu. Prvo nam nije bilo drago, ali je rekla da te voli i da je to ozbiljna veza. Ali sada je gotovo. Voleli bismo da se vrati kući – rekla je njena majka Katerina Toniju Garnetu.

Sofija je do sada već dva puta bila hapšena, a policija joj je izdala upozorenje da se ne približava i ne stupa u kontakt s bivšim ljubavnikom. No, Toni je pristao da porazgovaraju nakon što je čuo da konstantno plače otkako se nalazi u privremenom smještaju dok MUP i ukrajinski zvaničnici odlučuju o njenoj daljoj sudbini nakon što je prije nekoliko dana napravila posljednji incident kada je pokušala nogom da razvali vrata kuće u kojoj Toni živi.

– Nisam bez srca. Žao mi je nje. Ali vezama dođe kraj i ova je gotova. Nadam se da ćemo moći da budemo prijatelji kad se sva ova histerija stiša. Sinoć sam razgovarao s njom i rekao joj da nema nikakve šanse da ponovno budemo zajedno. Ponekad moraš biti okrutan da bi bio ljubazan. Biće joj bolje u Ukrajini, a ako uđe u novu vezu, neka joj je sa srećom – poručio je Garnet.

Ipak, Sofija tvrdi da neće d tako lako odustati od Tonija, iako ju je on odbio.


– Drago mi je što mi se opet obraća. Nisam htela da raskinemo preko poruke koju mi je poslao – rekla je uplakana Sofija. – Ovo mi je jako teško razdoblje jer ga jako volim. Ne mogu tako lako da ga pustim i izgubljena sam ovde bez prijatelja ili porodice. Rekla sam mu da više nikada neću piti i da bismo mogli da budemo srećni zajedno ako mi samo da još jednu šansu. Ali on to odbija i sad ne znam šta ću dalje. Možda ću morati da se vratim u Ukrajinu jer ne mogu još dugo ovako da živim. Moja porodica želi da se vratim, Toni mi je sinoć to rekao. Ali ne znam kakva će mi biti budućnost jer je moja zemlja u ratu i tamo bi stvari mogle da se pogoršaju. Otkrila sam da je Engleska tako lepo mesto sa dragim ljudima. Ovde se osećam sigurno. Ali još sam se bolje osećala kad sam bila s Tonijem.

Preporučujemo