Prije tačno pola godine, kćerka kako srpske, tako i balkanske zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović i njen emotivni partner Nemanja Gudelj su otpočeli svoju lubavnu romansu, kako to inače biva prvim poljupcem. Ova mlada pjevačica i poznat fudbaler, od prvog momenta su kako se da primjetiti opčinjeni jedno drugim, pa tako da nastoje da svoje već postojeće emocije nadograde, i to im za sada kako se da primjetiti ide od ruke.

<p>Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja za sada ide svojim tokom</p>
Iako ovaj mladi par žive hiljadama kilometara razdvojeni jedno od drugog, na dvije adrese, oni svakodnevno priređuju iznenađenja jedno drugom, a posljednjim, koji se sastoji iz ogromnog buketa crvnih ruža i poruke, kćerka naše slavne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, se čak pohvalila i svojim pratiocima na njenoj društvenoj mreži Instagram.

<p>Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja za sada ide svojim tokom</p>
Naime, za šest mjeseci njihove skladne ljubavne veze, Nemanja je odlučio da obraduje svoju ljepšu polovinu Anastasiju, tako što joj je poslao na njenu kućnu adresu poklon uz riječi : ” Srećna šestomesečnica moja srećo”, a zadovoljstvo zbog tog njegovog čina , mada nastoji koliko toliko da svoju privatnost i veu sačuva koliko god može od javnosti, Anastasija ovaj put to nije mogla da sakrije.

<p>Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja za sada ide svojim tokom</p>
Uz ogroman buket i ceduljicu sa dirljivim riječima, Anastasija je objavila i par slika koje svjedoče njenim intim*im trenucima sa uspješnim fudbalerom. Njena veza sa Nemanjom Gudeljom je u par slika dočarana, a svi oni koji su imali priliku da ovim putem osjete emociju zaljubljenog para, nisu mogli ništa drugo osim da čestitaju. Inače, Nemanja trenutno igra u Turskoj i Anastasija ga redovno posjećuje, što održava njihovu vezu stabilnom.

Preporučujemo