U današnjem članku govorit ćemo o Milošu Timotijeviću, poznatom srpskom glumcu koji u svojoj karijeri broji preko 60 filmova i TV serija!

Za one koji nisu upoznati, donosimo par detalja o životu poznatog srpskog glumca. Timotijević je svoju karijeru započeo još davne 1995. godine, igrao je u raznim ulogama te na samom početku karijere nije birao niti je gledao o kojoj ulozi se radi. Definitivno je zapažen u mnogim TV serijama ali i filmovima, tako ga mnogi do vas prepoznaju iz serije Srećni ljudi gdje je glumio tjelohranitelja Pabla, zatim serija Porodično blago. Miloš nije ostao samo na domaćoj sceni pa ga tako možemo vidjeti i u filmu od Angeline Jolie pod nazivom “U zemlji krvi i meda”, “Senke nad Balkanom” također su ga proslavile na našem regionu a odnedavno smo ga mogli vidjeti i u seriji koja je zapanjila čitav balkan a radi se o “Južnom vetru” gdje je Miloš ostvario ulogu korumpiranog policajca Stupara.

Ovog glumca također prate i razni članci o njegovim ljubavnim aferama, istaknut je onaj u kojem se razveo od Dunje Galić nakon 13 godina braka a zatim je za manje od dva mjeseca oženio Tijanu Simić. U tadašnje vrijeme vijest o njegovom novom vjenčanju iznenadila je javnost širom regiona jer je nekoliko mjeseci prije toga tokom svog intervjua naveo kako uživa u braku sa Dunjom.

“Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom otkada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da dijelim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima” – istekao je tom prilikom.

Nedavno je izašao i članak o Miloševom ocu, Draganu Timotijeviću Belmondo, mnogi su ostali iznenađeni jer nisu ranije povezali njih dvojicu, Belmondo je bio izvanredan majstor za objektivom a nažalost napustio nas je prošle godine. Bio je izvrstan fotoreporter koji je za vrijeme svoje karijere zabilježio mnoge naslovne strane raznih magazina, internet medija i modnih naslovnica, poznato ime sa kojim su mnogi uživali u radu.

“Da, Dragan Timotijević Belmondo bio je fantastični, poznati modni fotograf, tako da sam kao klinac proveo život pred foto-aparatom, a onda sam taj foto-aparat zamenio kamerom. Svaki put kada želim da me neko slika, ne mogu da se opustim” – istekao je Miloš jednom prilikom.

Oglasi - Advertisement