Strašna vijest dolazi iz Ajove nakon što je žena lokalnim vlastima prijavila da je njen pokojni otac napravio na desetke monstruoznih zločina!

Slučaj se desio u ruralnoj oblasti Ajove, Lusi Stadi tvrdila je da je njen otac Donald napravio na desetina monstruoznih zločina prije mnogo godina, izjavila je da mu je i ona sama pomagala u tome i da više ne može da šuti.

“Aktivno istražujemo ovo, ko ne bi? Imamo lokaciju, ali ne znamo da li je to mesto zločina. Nemamo žrtve, tela, ništa” – izjavio je šerif okruga Frimont.

Prije nego što je potraga započela, pojavila se Lusina sestra Suzan koja je izjavila da se radi o lažnim navodima te da nema potrebe da se uznemiruju vlasti zbog lažnog slučaja.

“Moj otac nije bio čovek kakvim ga ona pravi. Bio je strog, ali zaštitnički nastrojen roditelj koji je voleo svoju decu. Strogi očevi ne postaju samo tako serijske ub*ce. Ja sam dve godine starija od Lusi, mislim da bih znala da je moj otac ub*jao” – izjavila je Suzan.

“Doveli smo pse koji su njuškali oko područja i oni su ukazali na to područje. Neću da kažem da je to bilo tačno iznad bunara, ali su ukazali na to područje” – dodao je šerif u svom obraćanju.

Kako lokalni mediji navode Donald je preminuo još davne 2013. godine, istražitelji ispituju sve tvrdnje oko ovog slučaja prije nego što odluče iskopati čitavo područje, kažu da postoje indicije da se čak radi i o stvarnom slučaju te da su obučeni psi ukazali na mogućnost validnost ovih tvrdnji..

Oglasi - Advertisement