Danas vam prenosimo nevjerovatan slučaj iz Brazila, mnoge je šokitao te ih ostavio bez teksta a o čemu se tačno radi saznajte u nastavku članka!

Nesvakidašnji slučaj koji dolazi iz Brazila defitinitivno je po riječima medicinsko osoblja jedan od najnevjerovatnijih koji su do sada imali, ostali su zaprepašćeni, veliki broj rekacija na društvenim mrežama a komentari ne prestaju pristizati.

Radi se o pedesetčetverogodišnjaku koji se prijavio u bolnicu zbog bolova u intimnom dijelu tijela, medicinsko osoblje ga je odlučilo odmah hospitalizovati te su zakazali rendgen koji bi trebao pokazati da li se radi o nekom unutrašnjem krvarenju ili generalno otkriti više detalja.

Tokom pregleda, uočili su kvržicu koja viri iz njegovog rektuma a snimak je naknadno pokazao da se zapravo radi o stranom tijelu, objekat čudnog oblika. Muškarac je rekao da ne zna šta može biti u pitanju a ljekari su ostali šokirani veličinom ovog predmeta, urađen je i ultrazvuk abdomena te su dodatnim pretragama ustanovili da se radi o gvozdenom predmetu.

Naime, uslijedio je šok kada su saznali da se zapravo radi o tegu koji je dugačak preko 20 centimetara, muškarac je posramljeno izjavljivao da nije svjestan kako je predmet završio u njegovom rektumu ali po svemu sudeći možete zaključiti o čemu se radi. Ljekari su izjavili da se prvi put susreću sa ovakvim slučajem u životu a koliko su ostali zaprepašćeni to nisu mogli ni prenijeti svojim riječima, kontaktirali su specijalistu te su tako pacijenta pod sedativima odveli na hirurški sto, operacija je bila višesatna ali su uspjeli odstraniti predmet koji je “magično” završio o rektumu pedesetčetverogodišnjaka, zaista bizaran i nesvakidašnji slučaj!

Oglasi - Advertisement