Preljubnik se našao u nezgodnoj situaciju, nisu očekivali da će se muž ranije vratiti pa u sred akcije morao izaći na prozor drugog sprata nakon čega je uslijedio pad!

Ovoga puta dočekala nas je filmska scena u kojoj se našlo dvoje preljubnika, scenu prekinuo muž koji se vratio ranije pa mu nije ostavio izbora nego izaći kroz prozor drugog sprata nakon čega ga je zadesio pad, na njegovu sreću na parkirani automobil koji je ublažio pad.

Kada je u pitanju preljub mišljenja su često podijeljenja, postoji puno osuđivnaja i obe strane drže se svojih stavova. Šta je razlog za prevaru, to je često pitanje koje se postavlja i nad kojim se ovija i velo istraživačkih radova, ukoliko dođe do nevjere to je već znak da je veza propala, ukoliko kod kuće imate sve što vam je potrebno razloga da tražimo utjehu u nečemu izvan doma nema.

Smatra se da su muškarci često ti koji potiču na varanje i navodi se da varaju iz čiste dosade i straha od bliskosti a za žene se smatra da to čine iz razloga usamljenosti i želje ka ostvarivanju većih odnosa, mi konkretno ne zauzimamo ni jednu stranu i prepuštamo vama da doneste zaključak da li su ovakvi zaključci tačni ili se radi o čistim nebulozama.

Ono što znamo sigurno jeste to da je preljub u svakom slučaju štetan i da ne pomaže u bračnom odnosu iako se to nekada može tako činiti na samom početku, takvo ponašanje je ne tolerantno i neće se moći dugo kontrolirati. Razorne posljedice nevjere nose i uzbuđenje koje služi kao okidač kod nekih osoba koje su spremne razoriti svoju vezu, citirat ćemo dio teksta jedne knjige koja se osvrnula upravo na ovakvu tematiku.

“Nevjera se događa i u dobrim i u lošim brakovima, čak i u društvima u kojima se preljub kažnjava smrću. Događa se i u otvorenim vezama u kojima se izvanbračni spolni odnosi unaprijed pažljivo dogovaraju. Nitko nam ne brani da izađemo iz veze ili pokrenemo razvod braka, ali unatoč tome i dalje varamo. Još uvijek nismo prevladali takvo ponašanje” – navodi se u tekstu.

Oglasi - Advertisement