Na društvenim mrežama je osvanuo snimak senzacionalne afere koji broji na hiljade pregleda! Djevojka banula pa zetekla svog vjerenika sa sestrom!

Najgora naznaka da je veza već odavno propala jeste prevara, kada vas partner prevari to je završena priča i svaki pokušaj da se veza obnovi vjerujemo da će biti uzaludan, mnogo je socijalni, emotihivnih ali i fizičkih razloga zbog kojeg se određeni ljudi odluče da na ovaj način okončaju svoju vezu. Reakcija koja je uslijedila je više nego primjerena sa obzirom okolnosti u kojima se zadesila, odgovor preljubnika šokirao javnost.

“Ma što to radite? Nije tako kao što mi izgleda? Goli ste u krevetu! Kako to mislite da niste ništa radili? Gubite se oboje! Ne mogu da verujem da ste mi to uradili. Pet godina sam provela s tobom, verili smo se! Nema šta nisam činila za tebe, trudila sam se da radim za oboje kako bismo mogli da osnujemo porodicu” – govorila je djevojka.

Muškarac navodi kako je djevojku prevario jer nikada nije bila kod kuće, posao je stavila ispred njega i uopšte mu nije žao što je napravio ovakvu scenu.

“Da, proveo sam s tobom pet godina, pet godina je previše” – izjavio je. Njegov komentar i plitko razmišljanje ostavilo je mnoge u nevjerici a na društvneim mrežama u komentarima posta osvanule su burne reakcije čitatelja koji su ostali zaprepašćeni scenama.

“Da mi se nikada više niste obratili” – poručila im je prije nego što je istrčala.
“Devojko, shvatićeš brzo da je ovo usluga. Ne trebaju ti”, “Jasan je bol u njenom glasu”, “Nemam reči za sestru”, “Prevara boli, a zamislite kad je od najrođenijeg”, “Svaka čast devojko, želim ti svu sreću!” – glasili samo neki od komentara.

Oglasi - Advertisement