Jedan od skladnijih bračnih parova na našoj estradi Nikolina Kovač i Saša Kapor su doživjeli strašnu neprijatnost kada su u avionu u koji su se ukrcali počeli da se osjećaju mirisi paljevine. Ovaj poznati par je planirao povratak iz Španije za Beograd, ali je ipak avion u kojem su bili vraćen na aaerodro, a let ipak otkazan za sljedeći dan.


– Istina je. Prilikom uzletanja aviona osetio se miris paljevine. Pilot je istog trenutka okrenuo avion nazad i vratio ga na aerodrom. Nismo upućeni u to šta se zaista dogodilo. Let za Beograd nam je otkazan za sutradan, ali bezbednost svih nas je na prvom mestu – kazao je pjevač za domaće medije.

Podsjećanja radi, ovo nije prvi da su Nikolina i Saša bili na korak do sm*ti. Naime, prije nekoliko godina njih dvoje su doživjeli saobraćajnu nesreć, iz koje su jedva ozvukli živu glavu. U toj saobraćajnoj nesreći je bilo prisutno i njihovo dijete, pa je tako Nikolina svojevremeno ispričala kako je sve izgledalo.


– Kada sam snimila svoju drugu pesmu “,Sumnjivo lice” i posle udaje i porodaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene – počinje Nikolina tešku emotivnu priču.

– Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila. Trajalo je to od dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja – ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i sjetila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.Nikolina Kovač i Saša Kapor | Lifestyle | Poznati

– Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona – završila je Nikolina ispovijest.

Preporučujemo