Našu najpoznatiju voditeljicu jutarnjih programa, Jovanu Jeremić, skoro pa nikada nemamo priliku da vidimo tuzžnu. Naime, ona jako rijetko pokazuje svoju ranjenu stranu, posebno ako se radi o njenom bivšem muću Voji Miloševiću. Svima je poznato da je ovaj bivši par, od početka razvoda u jako dorim odnosima, a ova voditeljia nikad nije krila da sve radi u interesu svojje mezimice Lee, da bi djevojčica imala i mamu i tatu. Ipa, u jednoj emisiji, Jovana je odlučila d aotvori svoju dušu i kroz suze priznala sve što je imala na duši, kada je njen bivši muž Voja u pitanju.


– Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standar i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave – rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji.

POTEZOM SVE IZNENADILA: Razvodi se Jovana Jeremić? - Express
Njen bivši muž Voja je odlučio da sve to podjeli na drušštvenoj mreži Instagram na stori, a a voditeljka je zatim pdojelila na svoj i uz sve te snimke dodala i komentar.


– Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… – napisala je ona.

 

Podsjećanja radi, nakon zvaničnog razvoda, Jovana je sa Vojom otišla na kafu, kako bi popričali, budući da od brakorazvodne situacije nisu željeli da prave pompu, jer skandala nije ni bilo. Voditeljka i danas priča samo lijepe priče o Voji i sa suzama se prisjeća njihovih lijepih dana tokom braka koje su proživjeli zajedno.

Preporučujemo