Iako je jako dugo pokušavala da prikrije da postoje problemi, u njenom na očigled idealnom braku, ona je ipak prije nekoliko mjeseci odlučila da i zvanično prizna da se razvodi od svog dugogodišnjeg supruga Duška Tošića. Naime, Jelena Karleuša se sada odlučila sprdati sa Dukovim advokatima, navodeći kako još nisu uspjeli da je azvedu od Duška. Naime, Jelena sada tvrdi da uprkos svoj fami koja se podigla u našoj javnosti, i koju su navodno podiglo Tošićevi pravni zastupnici, ona ipak i dalje živi pod istim krovom sa svojim i dalje zvaničnim, od kojeg još nisu uspjeli da je papirološki rastave.


Kako se na jednoj reviji poznatog dizajnera obuće pojavila s velom i bidermajerom, mnogi su u tome vidjeli nagovještaj novog vjenčanja, pa je ona iskoristila priliku da otkrije da ne može da se uda jer još nije razvedena.


– Pojavila sam se u venčanici, ali nisam spominjala razvod. Ali vi, novinari, kad mene vidite, vi, iz nekog razloga, pomislite na razvod. Super, ali ja se nisam razvela. Venčanica je bila deo moje uloge, ali ako mi želite venčanicu, onda bih prvo morala da se razvedem – sprdala se Jelena sa svojim brakom, a onda nastavila u istom tonu da blati advokate Duška Tošića, koje je ovom prilikom okarakterisala kao glavne krivce što se stalno spekuliše o njihovom razvodu iako je nedavno i sama objavila da se zvanično razvodi:


– Ja i dalje živim pod istim krovom s Duškom. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu. Bolje to više da ne komentarišem. Ne mogu više te advokate, ne mogu više te probleme.

Preporučujemo