Veljko Ražnatović, sin najpopularnije folkerke na Balkanu, Svetlane Cece Raćnatović, odlučio je da nakon nekoliko godina otvori dušu za domaće medije o stra*ičnoj nesreći koju je još kao mladić doživio na Kipru. Naime, ta saobraćajna nesreća se dogodilo malo prije Veljkovog polaska u školu nakon ljetnjeg rasputa, kada je on imao samo 14 i po godina.


– Pao sam sa motora na Kipru pre nego što sam krenuo u školu. Prvih šest meseci škole bio sam invalid, samo sam gledao kako ću ruku aktivirati. Imao sam 80 metalnih heftalica na ramenu – ispričao je Veljko pokazujući ruku koju je tad povrijedio.

Ističe da ne zna kako je preživeo tu nesreću.

– Kum i ja smo pali sa motora, mene je udario “Land Rover” u glavu, branik me je isekao i napravio ozbiljan rez 2mm od glavne vene. Čudo je da sam ostao živ, imao sam tad 14 i po godina – kaže Veljko.

Povrede koje je zadobio su nablaže rečeno, je*ive.

– Otpao mi je deo uva, pa su ga zašili nazad. Ni dan danas ne osećam taj deo uva. Bio sam u nesvesti, sećam se samo da sam se probudio u lokvi krvi na podu. Počeo sam ubrzo da gubim svest u hitnoj, sledećeg što se sećam je da sam se probudio operisan – ispričao je Veljko.

Ni njegovoj sestri Anastasija u tom periodu nije bilo nimalo lako, jer iako je mlađa od njega, ona je tada morala da preuzme odgovornost na sebe da mu bude “majčinska figura”.


– Ja sam na Kipru imala i ulogu Veljkove mame, pošto sam ja bila ta koja je bila zadužena da ga budim ujutru u 5 i 30h. Svako ko poznaje Veljka, zna da je lakše na mesec otići nego njega probuditi. To mi je bilo jako mučno svako jutro – ispričala je Anastasija.

Ipak, Ražnatovićeva je zahvalna na tom iskustvu.

– Sve to me je naučilo disciplini i drago mi je što sam imala to iskustvo, jer sam svašta nešto naučila što možda ne bih da sam ostala ovde – zaključila je Anastasija.

Preporučujemo