Poznati voditelj Zadruge Milan Miloševićje sa s vojim pratiocima a društvenoj mreži Instagram podjelo tužne vijesti. Naime, njemu jako bitna i draga osoba je premi*ula, a on je odlučio da se oprosti od nje i na ovaj način.


“Moja duša, moje sunce dobro, moja sestra! Zauvek ćeš mi nedostajati Duška moja draga”, napisao je voditelj i objavio zajedničku fotografiju.

Zatim je odlučio da podjeli još jednu objavu.

“Ovo smo mi, sad i zauvek.Putuj sa anđelima i sve što smo dogovorili tako će i biti. Mnogo sam tužan, duša mi plače Duška moja.”<p>Potresne vesti je objavio na svom Instagramu.</p>

Medijima jošuvijek nije poznato ko je osoba od koje se ovaj voditelj oprostio, ali kako se da pri mjetiti Milanu je sm*t ove osobe jako teško pala i kako se čini trebat će mu neko vrijeme da se oporavi. Podsjećanja radi, Milan Miloševć važi za jednog od najsimpatičnijih i najdughovitijih voditelja naanašim prostorima.

<p>Potresne vesti je objavio na svom Instagramu.</p>

Poznato je da njemu život nikada nije bio med i mlijeko, što je i on sam lično pričao dok je bio aktuellni učesnik Zadruge u prvoj sezoni, a osim toga štoo je jedan njegov rođeni brat rođen sa teškom bolešću cerebralne paralize, a drugi mu se ob*esio u zatvoru. Također ovaj voditelj nije nikada krio da mu je otac bio alkoholičar, pa je tao doživljavao razne traume tokom svog djetinjstva. Milan također nikada nije krio da je oduvijek bio jako vezan za svoju majku, i da mu je onabla naveći oslonac i najveća podrška u svemu što je odlučio da radi. Sa njom nerijetko objaljuje fotografije.

Preporučujemo