Svjedoci smo da u poslednje vrijeme na nebu imamopriliku da vidimo jako čudne i neobične pojave Ni jučerašnji dan nije bio izuzetak. Naime, na nebu iznad sela koja se nalaze kod Čačka, Miokovice i Gornje Gorevnice se jučer u poslijepodnenvnim satima odigrala nevjerovatna i ajko čudna scena koja je sve mještane ovih sela ostavila bez teksta i u š0ku. Naime, neki leteći objekti su padali po zemlji nekoliko minuta, pa su tako žitelji ovih sela ostali bez teksta i u čudu.

Užarene lopte
– Za jako vreme njih sedam je palo na zemlju. Užarene lopte poput projektila sletale su jedna za drugom, delovalo je kao da je vojna vežba u toku. Međutim, ono što mi je bilo čudno što kada su padali na zemlju nije se čula nikakva eksplozija, već samo dim. Ovo sam prvi put u životu video i sada nam nije svejedno kada izađemo iz svojih kuća, možda nas neki od njih pogodi – kazao je za RINU Dejan Bralović iz sela Gornja Gorevnica kod Čačka.

Užarene lopte padale s neba kod Čačka
Kako su rekli žitelji pomenuth sela i ovog kraja inače, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica se nalazi vojni poligon koji je obezbjeđen, sa kojeg se sa sigurnošći i porvjereno čuju deto*acije.

PPmedia - MEDIA/NEWS/INFO/PRIJEPOLJE/PRIBOJ/NOVA VAROS

Mještani sela su ostal podijeljenog mišljenja. Dok je jedna strana ubijeđena da se ipak radi samo o nekoj teoriji zavjera ili da su pak ostac nekog aviona, drugi pak imaju racionalinije objašnjenj, da se raddi o kontrolisanom ispitivanju u*ojitih sredstava sa ovog vojnog poligona. Još niko od nadređenih se nije oglasio o čemu bi se moglo raditi.

Preporučujemo