Nikolina Pišek, koja je prije četiri mjeseca postala udovica, u intervju za hrvatsko izdanje “Glorije” otkrila je nove detalje odnosa s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, te da li su bili u kontaktu na dan njegove sm*ti.


Ova hrvatska voditeljica je otkrila da je ona uvijek bila u boljim odnosima sa svekrom, nego njen pokojni suprug Vidoje, i kako je ona najviše bila takoja je zagovarala njihovo pomirenje i normalan odnos.


– Uvijek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbjegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu – započela je priču Pišekova.

Ona se odlučila osvrnuti i na Vitorove tvrdnje da su ona i njen pokojni suprug imali loš brak.

Izjavila je da te izjave nemaju nikakkavu težinu i da to kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom boravila u njihovom stanu , niti su kad bili zajedno na ručku, osoba koja svojoj unnuci nikada nije kupila igračku ili poklon za rođendan. Ona i Vidoje su putovali, gradili kuću, planirali i imali vizju. Kako ona kaže, nismo svi isti, niti treba da budemo. Oni su živjeli na dvije adrese, te ih je to ispunjavalo.


Ona je također prv put odlučila da prizna da li je bila u kontaktu sa sovjim suprugm tog kobnog dana i kakve su planove imali za budućnost.

– Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primjetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sljedeći dan u Zagrebu. Imali smo planove za ljeto i rješavanje naših tekućih stambenih problema – završila je svoju ispovijest Nikolina za hrvatsku “Gloriju”.

Preporučujemo