Porodica našeg naboljeg tenisera Novaka Đokovića odlučila je da iskešira 75 000 eura za vjenčanje njihovog sina i Novakovog brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov. Odlučili su da prave dvije svadne, jednu u Srbiji, jednu u crnoj Gori. Oni su se jučer tačno u podne zajetovali na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u krugu najuže porodice i kumova, a zatim su avionom otputovali u Tivat!

Na njihovom crkvenom vjenčanju Đoletova braća, Novak i Marko, kao i roditelji nisu skidali osmijehe sa lica, a majku Dijanu su u jednom trenutku savladale emocije i zaplakala je dok ju je najuspješniji teniser svih vremena grlio.

– Mlada je blistala u raskošnoj beloj venčanici, koja je koštala oko 5.000 evra. Novak je kitio muzičare i naručivao pesme “Luckasta si ti” i “Danas, majko, ženiš svoga sina”. Posebno ga je pogodila numera “Ružo rumena”, zbog koje se odmah latio novčanika, pa je čašćavao trubače – priča izvor blizak ovoj porodici.

Mnoge je iznenadila njihova odluka da nakon crkvenog vjenčanja zajedno sa svatovima avionom otputuju u Crnu Goru.

– Mladenci su se sa porodicom nakon crkvenog venčanja uputili do Novakovog restorana na kratki predah, a u popodnevnim časovima krenuli su na aerodrom, odakle su poleteli za Tivat. Samo su za avionski prevoz iskeširali 12.000 evra. Mesto u restoranu u kome su se provodili košta 100 evra, što znači da su za to platili 8.000 evra. Obezbedili su i boravak u hotelu za sve zvanice, što ih je koštalo oko 10.000 evra. Muzika im je bila važna stavka, pa su za nju platili 25.000 evra, a za dekoraciju još 5.000 evra. Ostali troškovi, kao što su Saškina šminka, cipele, haljina za presvlačenje, Đoletovo odelo, cipele i mnoge druge sitnice koštale su ih dodatnih 10.000 evra – priča izvor.

Preporučujemo