Novo ime na estradnoj sceni je pjevačica Lamia koja je svoju publiku oduševila numerom „Skinuli”. Pjesmu koja je postala hit je komponovala Edita Aradinović, dok su kontraverzni tekst za istu zajedno napisale Edita i Sanja Vučić, bivša članica grupe „Hurricane”,koja se mimo pjevanja bavi i pisanjem tekstova.

Edita je napisala ovu numeru tokom pandemije, a za nju nije željela da uzme ni dinar, niti joj je bilo u cilju da zaradi.

 

– Pesma „Skinuli” je nastala u jednom dahu za vreme karantina i brojnih sati koje sam provela u kreativnom radu za vreme policijskog časa. Ova pesma odiše pravim pop/funky zvukom i malo me podseća na pesmu „Slobodno me rani”. Saradnja sa Lamiom je bila predivna, devojka je zaista jako talentovana i pravo je osveženje na nasoj muzičkoj pop sceni. Uživale smo radeći zajedno u studiju i ostvarile divnu energiju i komunikaciju. Prija mi jako, Lamia mi je zaista strava! – kaže Edita.

Sa izvedbom ove numere, mlada Lamia prijeti da se nađe rame uz rame sa najvećim zvijezdama današnjeg vremena sa javne scene.

Šuška se da je Edita Aradinović trudna: Evo šta je pjevačica rekla o tome

– U životu se vodim time da ništa nije slučajno pa ni susret ni poznanstvo sa Editom, rezultat toga jeste upravo projekat ”Skinuli”, ali i pocetak jednog divnog prijateljstva. Pjesma ”Skinuli” je zapravo projekat koji sam baš tako zamišljala kada sam maštala o svom predstavljanju širem auditorijumu. Energični pop/funky zvuk, melodija i tekst koji lako ulaze u uši, vjerujem da će dobro proći kod publike. Nestrpljivo sam čekala da sve podjelim sa vama, nadam se da ćete uživati! – naglasila je ova mlada i taletovana zvijezda.

Preporučujemo