Nina Badrić već godinama svoj privatni i ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti. Malo ko zna da je popularna hvatska pjevačica Nina Badrić bila udata za milionera Bernarda Krasnića, a nedugo nakon razvoda sa Ninom, ovaj milioner se ponovo odlučio oženiti. Par se upoznao u zagrebačkom restoranu preko zajedničke prijateljice, a njihovi poznanici brzo su primijetili da se odlično slažu. Ovaj put oženio je Laticu Ivanišević. Latica Ivanišević je došla u žižu javnosti nakon njene dvogodišnje vez sa poznatim teniserom Mariom Ančićem s kojim je prekinula 2011. godine.

ARHIVA - Vjenčanje Ivane Nobilo i Tonija Cetinskog

 

Naime, ova poznata pjevačica i milioner su bili u vezi dugih 12 godina, a 2003. godine Krasnić je odlučio da Ninu jeri u Dubrovniku, a vjenačanje koje su održali bilo je kao iz bajke. Vjenčanje je održano pred 180 zvanica, a Nina je tada sijala u vjenčanici poznatog i ne svima dostupnog brenda, ni ne sluteći da će do kraha ove velike ljubavi doći samo tri godine nakon toga. Nina je tada odlučila da uputi piso javnosti u kojem je kao razlog njihovog razilaska navela emocionalnu udaljenost i nemjerljive razlike.

Robert Anić/Pixsell

Ipak oni su tada uspjeli da spase svoj brak i daju još jednu šansu, i funkcionisali su do 2012. godine, kada su se i službeno razveli, a Nina je više puta pričala o svom braku sa ovim milionerom.

Žarko Bašić/Pixsell
– Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao – izjavila je tada Badrićeva, prenosi Stil.

Preporučujemo