Iako je u vezi sa grčkim biznismenom porvela skoro dvadeset godina, poznata voditeljka Suzana Mančić se za svog izabranika udala tek 2018. goodine. Ona je, kako je i sama jedne prilike priznala, donijela odluku da zaprosi Simicu, svečana ceremonija dogodila se u Grčkoj.

– Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni. Sedeli smo na ručku, Simeon, ja i njegove ćerke. Održala sam prigodan govor i saopštila mu da mislim da je vreme da se uzmemo. Potom sam se obratila devojkama, objasnila im da razumem njihovu poziciju, da mi je jasno da brinu za ono što je njihov otac stekao, ali da ćemo nas dvoje potpisati predbračni ugovor i da nema mesta za strah ‒ opisala je Suzana kako je izgledala prosidba.

 

Suzana Mančić
Uzevši u obzir da Suzanin izabranik ima dvije kćerke iz prvog braka, ona je s njim odmah na početku htjela da raščisti neke stvaru. Naime, voditeljka je Simeonovim kćerkama objasnila da ona ima svoju imovinu u Srbiji i da ono što je ona stekla ostaje samo njeno, a ono što je od njihovog oca, ostaje samo njima.

– Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka – rekla je buduća maćeha i tim postupkom oduševila nasljednice svog izabranika.

– To je, pre ili kasnije, moralo da se kaže, pa sam, eto, to i učinila ‒ ispričala je omiljena voditeljka u jednom intervjuu, prenosi Pink, dodajući da je prvi brak njenog supruga okončan mnogo pre nego što su se njih dvoje upoznali.Slobodna Dalmacija - Suzana Mančić nikad nije skrivala ljepotu svog tijela, ni muškarce koje je voljela, sad je otkrila koliko je naplatila da bi se svukla za Playboy: Tražila sam triput više!

– Sima je uvek pazio moje ćerke, kao i ja njegove. Zajedno smo slavili i mature, i diplome, i mastere, specijalizacije, venčanja, krštenja, rođenja unuka, jer je moj Simeon u međuvremenu postao deda. Sve smo to prošli zajedno. Istina, među nama postoji izvesna jezička barijera, ali sa njegovom decom komuniciram i pogledom, i rukama, i na ono malo grčkog koliko sam naučila, i mogu vam reći da se lepo razumemo.

Preporučujemo