Naše uši su jedan od najvažnijih i najboljih organa našeg tijela.

Naše uši su odgovorne za naš sluh, ali kriju i tragove naših osobnih crta. Oblik i veličina naših ušiju imaju moć reći nam pojedinosti koje obično previdimo ili ih nikad nismo svjesni. Od velikih do malih ušiju, od školjkastih do šiljastih ušiju, pogledajmo što oblik tvojih ušiju može otkriti o tvojoj osobnosti.

veliko uho

Ako imate par velikih ušiju, onda ste mirna i stabilna osoba, nikada nećete biti pod stresom i teško vam je da se uzrujate. Skloni ste ostati smireni u najtežim situacijama i ponašati se samouvjereno s autoritetom. Vi ste netko koga se nikad nije lako zastrašiti i nikada se ne bojite zauzeti se za sebe. Uživate u životu i nikada se ne bavite prošlošću.

Male uši

Ako imate male uši, možda ste sramežljivi i introvertirani, pa će vam trebati neko vrijeme da se zainteresirate za nove ljude. Samo želite biti sami, ali ste vrlo disciplinirani. Postavljate si ciljeve i držite ih se, pametni ste i imate odličan način razmišljanja. Tišina vam daje priliku promatrati i tumačiti misli ljudi, a također vam daje vremena da budete kreativni i maštoviti.

zalijepljene ušne resice

Ako vam ušne školjke leže blizu glave, vi ste empatična i pažljiva osoba. Uvijek se stavljate u tuđu kožu i nudite im podršku i utjehu. Također ste odana i pouzdana osoba koja čini dobre stvari za svoje voljene i prijatelje čak i kad je teško. U isto vrijeme, pristupačni ste, prijateljski raspoloženi i imate tolerantan stav što drugi jako cijene

šiljaste uši

Ako imate šiljate uši, možete dobro razumjeti situacije i ljude s kreativnim i maštovitim razmišljanjem. Imate jedinstven pogled na svijet, ali se ne bojite izraziti sebe. Neovisni ste, znatiželjni, imate hrabro srce i način razmišljanja. Uvijek tražite načine da se poboljšate i rastete sa situacijama oko sebe, osjetljivi ste i vrlo emotivni. 

BONUS: 

“Ovo je drugi muškarac”: Idite u Tursku na plastičnu operaciju i izgledajte dvije godine mlađe

Kirurgija pomlađivanja lica u posljednje je vrijeme sve popularnija.

Nisu samo slavne osobe te koje se podvrgnu plastičnim operacijama kako bi izgledale godinu ili dvije mlađe; čak i obični ljudi, ako si mogu priuštiti visoku cijenu, odabrat će se pomladiti. Prilično je fascinantno kako ove transformacije mogu učiniti da izgledate drugačije, ali da ostanete ista osoba. Ali kada je stranica jedne turske bolnice na Instagramu prikazala izvanrednu transformaciju koju su postigli za pacijente, to je zaludilo internet kao nikada prije.

Zašto pitaš? Pa ove transformacije sve su ostavile bez riječi. Uzmimo za primjer muškarca koji nakon operacije lica izgleda godinu ili dvije mlađe. Odjednom je imao bradu, modernu frizuru i potpuno novi izgled – a sada nije izgledao nimalo poput onoga prije operacije!

Kako je ovo moguće? Instagram stranica @estemedistanbultr otkrila je kako se čini da je promjena rezultat raznih operacija poput plastične kirurgije, operacije kapaka, operacija nosa i transplantacije kose, koje su pridonijele drastičnim promjenama. Naravno, ovako drastični rezultati šokirali su korisnike interneta, prenosi Krstarica.

“Je li dobio novu glavu?” upitao je jedan skeptik. Drugi se našalio: “Brat Roberta Downeyja Jr. postaje Robbie Downey Jr.”

Sličan skepticizam izražen je i na drugim platformama. Korisnik na mreži “X” podijelio je fotografiju uz natpis: “Ne, ludo je da je turski kirurg napravio 8 operacija u isto vrijeme… Čovjek se vratio izgledajući 30 godina mlađi”

Duhoviti zaključak mnogih je da ipak niste ružni, samo još niste bili u Turskoj. Ili nemate novca…

Preporučujemo