Djeca Saše Popovića i Suzane Jovanović su poznata da su jako skromna, i da se jako rijetko pojavljuju u našoj javnisti. Ipak, ono što je svima poznato je to da je njihova kćerka Aleksandra napustila fakultet, pa je tako umjesto da se školuje ona donijela odluku da krene da zarađuje sama za sebe. Ona je tako odlučila da završi kurs za manikir i pedikir, pa je trenutno fokusirana na uljepšavnje i na taj način usrećuje mnoge žene.

Ćerka Saše Popovića nema ambicije da nasledi tatinu imperiju || Hello Magazin!
– Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje – objasnila je ponosna majka Suzana.Suzana Jovanović

Aleksandra je za svadbu svog brata odlučila da svoju dugu plavu kosu ofarba u crveno, što se na prvi pogled nije svdjelo njenoj majci, koja nije navikla na tako drastične promjene.

– Kada je trebalo da ide da se farba kod njenog frizera, rekla mi je samo “ja idem” i ja sam očekivala plave pramenove, pošto smo obe bile plavuše. Rekla mi je samo “videćeš kako ću da se ofarbam”, uveče kada je završila farbanje, ona me zove da dođem po nju autom i ja dolazim, ona je već spremila telefon da snimi maminu reakciju. Ja u autu otvaram prozor, ne mogu da verujem da je to moje dete. Gledam kosa, duga, crvena i krećem da kukam. Upropastila si svoju kosu, prelepu zdravu, prirodnu. Ona mi je samo rekla “znala sam da ćeš tako da reaguješ, zato ti ništa nisam rekla”, ali evo sad stvarno vidim da joj prelepo stoji. Nisam navikla na tako drastične promene. A Saša je odmah rekao, “Sole, prelepa si, ljubi te tata” – rekla je nedavno Suzana Jovanović na promociji brenda Sanje Kužet.

Preporučujemo